Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Rubikon

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Znawca
Gość

PostWysłany: Pią Lut 16, 2007 2:52 pm    Temat postu: Restauracja Rubikon Odpowiedz z cytatem

Nigdy więcej !!! Małe porcje, wysokie ceny, obsługa przeciętna. Kelnerka sympatyczna ale zapominająca przynieść popielniczkę czy zapałki.
Porcje małe, nie twierdzę że mają wylewać się z talerza ale nie mylmy elegnacji z naciąganiem klienta.
W wieczór walentynkowy zostało okrojone menu. 3 propozycje dań głównych, pójście po najmniejszej lini oporu, argument że wszystkie miejsca w restauracji zostały zarezerwowane i tak jest łatwiej do mnie nie przemawia.
Lubię mieć wybór a zwłaszcza za takie pieniądze !
never again ! n
Powrót do góry
zino
Gość

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 10:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam mile doświadczenia z Rubikonem. Porcje są niewielkie ale to pozwala zjeść kolacje od przystawki do deseru i nie czuć się cieżko. Na tym polega kuchnia nowoczesna. Dla najedzenia sie polecam SPHINKS. Wielkie porcje za mała kase (tak słyszalem).
Powrót do góry
zino
Gość

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 10:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha a co do obsługi to teraz w Warszawie się nie narzeka, bo wszyscy wyemigrowali i nie ma w polsce ludzi do pracy.
Powrót do góry
pomaranczowy mis
Gość

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 7:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to najwyzsza pora zeby zamknac czesc restauracji a zostawic najlepsze
Powrót do góry
ali
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 16, 2007 6:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fatalna obsluga nie jest wina emigracji tylko restauratorow ktorzy zamiast zatrudnic dobrego kelnera za godziwe pieniadze wola zatrudniac studenciakow bez zadnego doswiadczenia i to jest dramat
Powrót do góry
asia
Gość

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 6:05 pm    Temat postu: emigracja Odpowiedz z cytatem

Super tylko powiedz mi kto chce pracować jako kelner jak nie jest studenciakiem? mądry jesteś, może sam popracujesz.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wbrew pozorom jesteśmy jeszcze my kelnerzy , nie-studenci dla których jest to zawód a nie dorobek.
Powrót do góry
kwiat nocy
Gość

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 8:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihi
kelnerki to odmienny typ ludzi
hihi
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 12:23 am    Temat postu: Re: emigracja Odpowiedz z cytatem

asia napisał:
Super tylko powiedz mi kto chce pracować jako kelner jak nie jest studenciakiem? mądry jesteś, może sam popracujesz.

PRACUJE OD 11 LAT W TYM ZAWODZIE I STUDENCIAKI A WLASCIWIE RESTAURATORZY KTORZY IDA PO TANIOSCI ZATRUDNIAJAC STUDENTOW PSUJA TEN RYNEK WIEC NIE MOW MI KOLEZANKO ZEBYM POPRACOWAL W TYM ZAWODZIE TYLKO SAMA SPROBUJ A WIESZ MI ZE NIE JEST LATWO I ZE NA TYLE LAT PRACY SPOTKALEM TYLKO MOZE DWOCH STUDENTOW KTORZY OGARNELI SIE JAKOS W TYM ZAWODZIE POZDRAWIAM I RADZE POZNAC GASTRONOMIE OD ZAPLECZA
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach