Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pizzerie w Warszawie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zippek
Gość

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 2:31 pm    Temat postu: pizzerie w Warszawie Odpowiedz z cytatem

jakies doswiadczenia? godne polecenia miejsca? ja osobiscie mam przykre doswiadczenia z dagrasso [powiem tylko tyle, ze never ever], nienajlepsze z pizza hut [czy na pizzy bylo cos poza ciastem? chyba nieeee], telepizza wypadla przecietnie, czyli nic nadzwyczajnego, natomiast milo mnie zaskoczyla dominium pizza, nie spodziewalam sie wiele a bylo duzo i smacznie, tyle, a jak u was?
Powrót do góry
KOLO
Gość

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 12:18 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najgorsza pizze jaką jadłem to Tele Pizza i Dagrasso. W Dagrasso na Ochocie jest taka lipa , ze szkoda gadać . Ciasto jak kauczuk. Robią wielkie placki tylko dlatego żeby żołądek zapchać a składników mało . Poszliśmy z żoną do Dagrasso na Ochocie i jak zobaczyłem ten super szmelc to mało sie nie przewróciłem. Bolały nas brzuchy jeszcze 1,5 dnia -chyba to nie przypadek.
Nie polecam to już słyszę od nie jednej osoby, ze Dagrasso sa pizze które można dać głodującym i tez nie bo zaraz znaleźliby sie w szpitalu.
Powrót do góry
Holly
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O sieciówkach "pizzowych" jest już inny topik:

http://forum.gdziezjesc.info/bo-roznica-w-pizzy-bywa-spora-vt192.html

Natomiast z pizzeri normalnych była taka dobra przy Wierzbowej. Potem ją przenieśli na Moliera, a teraz jakoś nie mogłam jej znaleźć. Czyżby zamknęli? Lokale były cudowne - od wejścia pachniało oliwą z oliwek i przyprawami, a oprócz genialnej pizzy, można było skosztować również innych potraw włoskich. Czy ktoś może wie, co się stało z tymi knajpami i czy gdzieś to zostało przeniesione?

Przy okazji - swego czasu na Wspólnej była pizzeria Bambola. Co się z nią dzieje? Działa?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach