Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pierrogeria

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 10:35 am    Temat postu: Pierrogeria Odpowiedz z cytatem

Pierrogeria

Adres:
ul. Krzywe koło 30 (przy barbakanie)
00-270 Warszawa

Opis:
Zapraszamy Państwa do naszego lokalu, w którym będziecie mogli spróbować typowych polskich specjalności.Przede wszystkim pierogi z pieca z wieloma różnymi farszami (m. in. pierogi z kiełbasą myśliwską, grzybami i jałowcem, pierogi z cheddarem, mozzarellą i salami, pierogi z kurkami) i aromatycznymi sosami, polskie zupy, naleśniki.A po obfitym posiłku będziecie się mogli cieszyć tradycyjnymi polskimi niepasteryzowanymi piwami oraz inną polską specjalnścią czyli wspaniałymi miodami pitnymi.To wszystko w otoczeniu warszawskiej starówki.Zapraszamy i życzymy smacznego!Zapoznaj się z naszym menu.NASZE LOKALE ZNAJDZIESZ RÓWNIEŻ w:CH Land Warszawa ul. Wałbrzyska 11CH Manufaktura-Rynek Łódź ul Karskiego 5
Powrót do góry
Holly
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 11:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję uprzejmie, ale się zraziłam. Zamówiłam na Mokotowie pierogi, które nigdy nie dojechały, mimo moich telefonów. Na drugi dzień co prawda przywieźli mi za darmo z przeprosinami, tylko że ja byłam głodna nie we wtorek, a w poniedziałek.

Już pomijam to, że pani za każdym razem przy składaniu zamówienia informowała o terminie realizacji zamówienia: "No nie wiem, może za godzinę, ale nie na pewno".
Powrót do góry
Maciek
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 12:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez mam niedobre doswiadczenia zwiazane z Pierrogerią. Zamowienia spoznione o godzine, zimne pierogi, nie mowiac juz o niezbyt czystym panu dostawcy. "Najlepsze" jednak jest to co spotkalo mnie dzis. Po spoznionym zamowieniu zadzwonilem, proszac do telefonu managera- "nie ma"- uslyszalem, poprosilem wiec by do mnie oddzwonil. Po paru minutach zadzwonila dziewczyna, ktora glosem nastolatki przedstawila sie jako manager- nie podając nazwiska. Kiedy wyrazilem watpliwosc w jej kompetencje i stanowisko, proszac o przedstawienie sie- zalegla dluga cisza i dziewczyna powiedziala z rozbrajajaca szczeroscia, ze nie moze mi powiedziec jak sie nazywa. Niestety jest sobota i w biurze nikogo nie ma, ale jestem cierpliwy i zalatwie to w poniedzialek. Szkoda, bo generalnie pierogi i nalesniki są w Pierrogerii dobre, niestety "obsluga zdalna" kuleje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: