| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Karola Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 3:50 pm Temat postu: El Mariachi |
|
|
Zachęcona felietonem Macieja Nowaka zaszłam z rodziną do El Mariachi. Lokal faktycznie maleńki, na wolny stolik czekaliśmy ok. 15 min. Naszczęście się opłaciło .
Miła obsługa, nasza "Pociecha" dostała krzesełko dla dzieci.
Jedzenie smaczne, polecam zupę pomidorową na ostro, podane "bez zadęcia". Bardzo ładna graficznie karta . Przystępne ceny - zupa + drugie ok. 30 zł.
Na koniec minusy - żeby nie było tak pięknie - mały wybór alkoholi (z mocnych tylko Tequilla), piwa tylko butelkowe, ale za to od Desperados po Redds'a.
Nie ma oferty dla dzieci - obsługa obiecała, że będą w kwietniu w nowej karcie.
Reasumując więcej plusów niż minusów. Polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michał Gość
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 7:01 pm Temat postu: |
|
|
| Zamawiam w El Mariachi jedzenie do domu już od jakiegoś czasu. Zawsze jest smaczne i szybko dostarczone. Teraz chyba sprawdze jak jest na miejscu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość Gość
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 3:23 pm Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się z pierwszym wpisem. Lokal wart polecenia. Zaprosiłam do El Mariachi męża na urodziny. Pozwolono mi przynieść własny tort. Szef kuchni osobiście wyszedł go pokroić i złożył życzenia od całej obsługi. Dostaliśmy gratis wino. Było bardzo przyjemnie. Jedzenie doskonałe, miła obsługa .... czego więcej trzeba. Polecam wszystkim odwiedzenie lokalu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość Gość
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 12:30 pm Temat postu: El Mariachi |
|
|
Bardzo często bywam w tym kameralnym lokalu i zawsze wychodzę z niego najedzony i z uśmiechem na twarzy Wiele razy byłem jak była pełna sala i kelner z talerzami manewrował między krzesełkami i muszę przyznać, że mimo dużej ilości zamówień także na wynos byłem szybko obsłużony. Bardzo miła i szybka obsługa nawet dostawca wczodząc do lokalu z uśmiechem mówi dzień dobry i życzy gościom smacznego. Tak jak kilka miesięcy temu mnie zapewniano, że będzie alkohol wkońcu się doczekałem. Można napić się tequilli oraz piwa, w ofercie mają też wino - jak dla mnie wystarczy, jest to Bistro a nie Pub. Polecam wszystkim gorąco! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 8:20 am Temat postu: meksyk |
|
|
Zachęcona Wszymi opiniami odwiedzę dzisiaj El Mariachi. Zamieszczę opinię po powrocie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 6:23 pm Temat postu: ElMariachi |
|
|
Byłam razem z rodzinką . Zamówiłam stolik wcześniej telefonicznie (nie chciałam czekać). No cóż ... wszystko było super. Miła obsługa. Jedzenie pyszne. Można wybrać ostrość potraw (niektórych) salsa verde zabija ostrością. Szkoda że nie mieszkam na Ursynowie zamawiałąbym do domu. Napewo odwiedzę ich jeszcze raz . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcin Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 8:57 am Temat postu: el mariachi |
|
|
| Bywam regularnie w tym lokalu. Jedzenie dobre, ceny bardzo przystępne. W tygodniu nie odczułem tłoku zmuszającego do rezerwacji stolika. Polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|