1robaczek8 Gość
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:25 pm Temat postu: Pizza Hut - Łódź Manufaktura |
|
|
| Wybrałam się tam dzis po raz pierwszy i choć wychodze z założenia, że jakby jedno wrazenie nie decyduje o ogóle restauracji tak moge powiedzieć, że na pewno w jakiś sposób zniechęca i tak było w tym przypadku. Zacznę od tego, iż w miejscu które zasugerowała nam kelnerka panował ogromny bałagan, na podłodze można bylo znaleźć resztki jedzenia, przeróżne serwetki, papierki, do tego podłoga była brudna i ten kącik wyglądał jak na jakimś odludziu. Postanowiłam zmienić miejsce, kelnerka przesadziła mnie na kanapę. Mimo iż z wierzchu wyglądało ok to rownież mam pewne zastrzeżenia- kanapy osadzone są w drewnie i co od razu rzuca sie w oczy to kurz, który nie wygląda na "dzisiejszy", ponadto na stoliku stała ulotka zachęcająca do deseru a w niej zgnieciona i zużyta serwetka. Chyba ktoś powinien to sprawdzić. Rozumiem, że kelnerki mogą mieć pełne ręce roboty i mogą się nie wyrabiać, więc może warto zastanowić się nad tym aby było ich więcej, ponadto przy porannym sprzątaniu warto zwrócić na to uwage a nie tylko sprzątać z wierzchu i być tylko pizzeria kmercyjną dla której liczą się tylko klienci i zyski a nie ich przyjemnosć i wygoda. Ostatnia rzecz, juz na koniec to brudny talerz- zamówiłam makaron i talerz dookoła był cały w zciekach, plamach- juz chociaz mogli by to czyms przykryc jakos zatuszowac. Aha i SPRAWDZAJCIE rachunki bo błąd też mi się wkradł. Nie przyczepiam się bez powodu ale zwracam na takie rzeczy uwagę, gdyż jednak świadczy to o jakości lokalu i personelu jaki tam pracuje. Więc nie odradzam Wam wizyt w tym miejscu ale mysle ze bardziej pragne zwrocic uwage kierownikowi lokalu, aby moze warto by cos z tym zrobic. |
|