| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Witek Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 11:20 pm Temat postu: Ciekawe miejsce - pytanie! |
|
|
Hej, witajcie na nowym forum (przyznam, że jestem tu pierwszy raz).
Chciałbym znaleźć jakiś fajny lokal, w którym mógłbym pójść z moją narzeczoną na kolacje, ale też jednocześnie wybrać się z całą ekipą z pracy na wieczorną imprezkę.
Może macie jakieś ciekawe propozycje w tej sprawie?
Nie precyzuje, że w knajpie muszą być konkretne dania, czy też same kelnerki poprostu chciałbym poznać kilka nowych miejsc i czasem zaskoczyć narzeczoną
Z góry dzieki za odpowiedź.
Witek P.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witek Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 9:01 am Temat postu: hmm... |
|
|
czyzby w stolicy nie bylo ciekawych miejsc?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bowli Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 7:04 am Temat postu: Ciekawe miejsce. |
|
|
A byłeś może w Arkadii w Louisianie? Niby restauracja - więc randka będzie ok, a przy okazji zobaczysz tam też np. transmisję meczu ja chodze na to drugie akurat troche ceny jedzenia wysokie, ale to fajne miejsce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arek32 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 6:26 am Temat postu: Bierhalle |
|
|
Do Louisiany w Arkadii mozesz isc na randke, a na piwko - pietro nizej do Bierhalle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magda Gość
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 5:16 pm Temat postu: na randke w poznaniu - cymes, restauracja żydowska |
|
|
| polecam na romantyczne kolacje - malutka, przytulna (pare stolikow), piekny wystroj, cicha muzyka, jedzenie pyszne - no i cos oryginalnego, nie kolejna pizzeria czy sushi, ale chyba jedyna w poznaniu kuchnia zydowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 11:50 am Temat postu: Re: Ciekawe miejsce - pytanie! |
|
|
| Witek napisał: | Hej, witajcie na nowym forum (przyznam, że jestem tu pierwszy raz).
Chciałbym znaleźć jakiś fajny lokal, w którym mógłbym pójść z moją narzeczoną na kolacje, ale też jednocześnie wybrać się z całą ekipą z pracy na wieczorną imprezkę.
Nie precyzuje, że w knajpie muszą być konkretne dania, czy też same kelnerki poprostu chciałbym poznać kilka nowych miejsc i czasem zaskoczyć narzeczoną
Witek P.  |
Nie wiem czy to tu się odpisuje:)
Znam bardzo ciekawe miejsce - tzn.poznałem je dosyć niedawno:)
A mianowicie na Chłodnej - chyba nr 34. Byliśmy ze znajomymi bardzo nam się spodobało, w piwnicy jest pare takich niedużych sal gdzie można spokojnie usiąśc, pogadać. Kuchnia polska - polecam żurek:)
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 11:23 am Temat postu: Re: Ciekawe miejsce - pytanie! |
|
|
| Witek napisał: | Hej, witajcie na nowym forum (przyznam, że jestem tu pierwszy raz).
Witek P.  |  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 8:06 pm Temat postu: Re: na randke w poznaniu - cymes, restauracja żydowska |
|
|
| magda napisał: | | polecam na romantyczne kolacje - malutka, przytulna (pare stolikow), piekny wystroj, cicha muzyka, jedzenie pyszne - no i cos oryginalnego, nie kolejna pizzeria czy sushi, ale chyba jedyna w poznaniu kuchnia zydowska |
no dobrze, ale gdzie to jest ? adres? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Max Gość
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 10:44 pm Temat postu: kolacja we dwoje |
|
|
Przyznam szczerze, ze czuje sentyment do pewnego miejsca, bo wlasnie bylem tam po raz pierwszy z moja dziewczyna. Jest taki lokal na Chlodnej, nazywa sie "bistro chlodna", zaraz przy zelaznej. Jest tam elegancko i niedrogo. A jedzenie jak z najdrozszych restauracji. Co prawda nie obejrzysz tam meczu z kumplami, bo nie ma telewizora, ale na wyjscie z kobieta idealne miejsce. (PS.piwo tez jest,wiec i kobieta bedzie zadowolona i my-faceci)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 9:47 am Temat postu: Re: kolacja we dwoje |
|
|
| Max napisał: | Przyznam szczerze, ze czuje sentyment do pewnego miejsca, bo wlasnie bylem tam po raz pierwszy z moja dziewczyna. Jest taki lokal na Chlodnej, nazywa sie "bistro chlodna", zaraz przy zelaznej. Jest tam elegancko i niedrogo. A jedzenie jak z najdrozszych restauracji. Co prawda nie obejrzysz tam meczu z kumplami, bo nie ma telewizora, ale na wyjscie z kobieta idealne miejsce. (PS.piwo tez jest,wiec i kobieta bedzie zadowolona i my-faceci)  |
Mam pytanie - jak tam jest z rezerwacją stolików? Można to zrobić jakoś telefonicznie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Odkrylem niedawno super miejsce na starowce, honoratka. Na transmisje meczu sie nie nadaje, ale na kolacje z dziewczyna jak najbardziej.
Eleganckie wnetrza i mila obsluga, a potem pyszna kaczka. Mniam.
I wcale nie wydalem pol pensji.
Tylko ciezko trafic troche, ale to niedaleko od placu zamkowego, wiec jak sie chce, to mozna.
Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brzuzia Gość
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 8:27 pm Temat postu: migawka na nowogrodzkiej 22 |
|
|
Witam, toche moze poniewczasie, ale dopiero odkryte:) Klimat niezły i muzę dopasowują do gosci, wiec jak idziesz z grupką to mzoecie poprosić o konkretną muzę i puszczą nawet z Twojej płyty (kumpel organizował imprę), kartę mają niezła, wszystkiego nie jadłam ale t-bon steka mają suuuper. Na kolacje z dziewczyna też fajne miejsce, mają takie małe wnęki ze stolikami. A na scianach fotki.
Pozdrawiam Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|