| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 6:26 am Temat postu: Gospoda Starówka |
|
|
Adres:
Starowa Góra, ul. Centralna 40 95-030 Rzgów
Opis: Serdecznie witamy Drogich Gości. Miło nam powitać Was i zaprosić do zapoznania się z Gospodą "Starówka". Wiadomo, że w miłej atmosferze i w sympatycznie urządzonym wnętrzu je się przyjemniej. Zajrzyj, Drogi Gościu, do działu RESTAURACJA na naszej stronie www, a dowiesz się co sprawia, że Gospoda "Starówka" jest miejscem tak wyjątkowym, że chciałoby się tam być już, teraz. Głodnym, zdrożonym podróżnym zaproponujemy wyśmienite dania tradycyjnej polskiej kuchni i nie tylko. Wejdź do działu JADŁOSPIS, a sam się przekonasz, że warto do nas przyjechać i zjeść. A jeśli zasmakujesz w naszych potrawach, co na pewno się zdarzy, polecamy się na przyszłość. Odwiedzaj nas jak często zechcesz, a może wolisz byśmy to my przyjechali do Ciebie? Sprawdź w dziale USŁUGI jak możesz spełnić Twoje kulinarne życzenia. PROMOCJE: PN-SB dania obiadowe za 12 zł składają się z zestawu: Udko+ziemniaki+surówki lub Kotlet mielony+ziemniaki+surówki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marsoneczka Nowy

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiliśmy tam uroczystość rodzinną i nigdy więcej, tego błędu nie popełnimy.Posiłki podawali nie na czas, goście chodzili niezadowoleni a ja musiałam pracować za obsługę- tłumaczenie kierownika, że to czas urlopu, ktoś na zwolnieniu- mnie nie przekonuje tyle, że jedzenie było dobre ale ja nie mogłam go spróbować bo cały czas musiałam coś robić albo chodzić do kuchni i ,, prosić" aby podali to czy tamto na czas. Nie należy do miłych wysłuchiwanie od gości skarg. Nasza reklamacja została zlekceważona więc ostrzegam wszystkich przed organizowaniem imprez okolicznościowych w tym lokalu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|