| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 1:55 pm Temat postu: 3Kolory Cafe Grill & Restaurant |
|
|
Adres:
ul. Wiankowa 3 (nad Jeziorem Maltańskim) 61-131 Poznań
Opis: Aktywność, odpoczynek, zabawa. Niezależnie jaki jest Twój nastrój - 3kolory to miejsce, w którym z pewnością poczujesz się dobrze. Restauracja 3kolory znalazła swoje miejsce w budynku Maltańskiego Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnego, na terenie jednego z najważniejszych i najatrakcyjniejszych terenów rekreacyjnych w Poznaniu - nad Jeziorem Maltańskim. Sala restauracji zdolna jest pomieścić do 80 osób. Jest także znakomitym miejscem do organizacji bankietów, imprez okolicznościowych oraz spotkań biznesowych. Dodatkowo do dyspozycji pozostają wielofunkcyjne sale konferencyjne i polana biesiadna. Motywacją kulinarnych podróży jest potrzeba nieustannego poszukiwania i odkrywania nowych połączeń i smaków. Dlatego do każdego klienta podchodzimy indywidualnie: ustalamy scenariusz przyjęcia, menu, zapewniamy wiele atrakcji i niespodzianek związanych z tematem spotkania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 1:55 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia D. Gość
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:15 pm Temat postu: Świetna na każdą okazję |
|
|
| W tej restauracji miałam przyjęcie weselne, jestem do tej pory zachwycona miłą obsługą, łatwością uzgodnienia wszystkiego tak jak chciałam oraz bardzo dobrymi potrawami łechcącymi podniebienie. Ze swojej strony gorąco polecam za klimat i dobre dania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 8:52 pm Temat postu: |
|
|
| Krem borowikowy.. poezja! |
|
| Powrót do góry |