| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gość Gość
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 7:37 pm Temat postu: a Kaiser jest Wam znany?? |
|
|
Ostatnio gościlem tam z paczką znajomych i powiem szczerze niepolecam nikomu tej restauracji!
nie pamiętam dokladnie która to byla godzina i jaki dzień,ale to jest malo istotne.
obsługa z pozoru jest miła, ale jak sie dłużej tam posiedzi, to dopiero wychodzi szydło z worka. są dziewczyny bardzo miłe,ale są ró
[url]nież takie, które podchodz z miną "wyjdz gościu bo nie zostawisz mi tipa"....coś w tym stylu!!
a nie daj Boże jak pojawi się szef w trakcie dnia z szefową do pary!!!!!
a co ja będę mówić.....wybierzcie i przekonajcie się sami!! [/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gosia Gość
|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 11:58 am Temat postu: Pytanko |
|
|
| a gdzie jest ten lokal? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Larra Gość
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 11:26 pm Temat postu: |
|
|
| Niesamowite!Ja często tam bywam(na Chmielnej) i nic takiego nie zauważyłam!!!!!!!!Uwielbiam tam przesiadywać ze znajomymi przy drinkach lub grzanym winku. To miejsce ma szczególny klimat i atmosferę- panuje tam prawdziwy knajpiany klimat, aż nie chce się wychodzić-te kanapy, półmrok i to niepowtarzalne coś, co przyciąga.Jedzonko też serwują pyszne i fajnie podane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Holly Początkujący

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:54 am Temat postu: |
|
|
| W Keiserze byłam dawno, ale nie przypominam sobie, żeby było jakoś szczególnie źle. Może trochę smętnie, bo klientów niewielu i obsługa snuła się z kąta w kąt. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|