| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 6:42 am Temat postu: American Chinese Food |
|
|
Adres:
ul. Żelazna 58/62 00-866 Warszawa
Opis: Nowopowstały lokal w Centrum Warszawy oferujący smaki z chińskiej kuchni. Każde danie przygotowujemy indywidualnie na życzenie klienta na woku od 9 do12 minut. Używamy tylko składników naturalnych i świeżych, bez dodatku konserwantów. Kuchnia sprzyja osobom dbającym o dobre samopoczucie i zdrowy tryb życia. Zapraszamy do lokalu jak również do telefonicznego składania zamówień z dostawą do domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 6:42 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Gość
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 9:16 pm Temat postu: Serdecznie polecam |
|
|
Serdecznie polecam lokal przy Żelaznej. Bardzo dobre i aromatyczne jedzenie. Znakomity kurczak w cieście oraz krewetki. Porcje duże, można się najeść. Na mniejszy głód znakomite są smażone pierożki
Bardzo miła obsługa (zwłaszcza Pan Adam).
Będę stałym klientem
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 9:24 pm Temat postu: trochę drogo w porównaniu z innymi "chinolami" |
|
|
mam mieszane uczucia co do wizyty w tym lokalu...
1) obsługa - bardzo miły, grzeczny Pan. Widać, że bardzo się stara by ludzie tam wrócili, ale...
2) ceny...żeby dopłacać do dania (ryż, makaron nie są wliczone w cenę)? krewetki (najdroższe danie, za 23, 90)...kilka na krzyż, a bakłażana (drugie zamówienie) idealna ilość.
Za taką cenę można się najeść w innym miejscu...Tylko pracowników żal. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zawiedziona Gość
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 9:48 am Temat postu: makaron ryżowy smażony z wieprzowiną |
|
|
Strasznie zawiedziona
zamówiłam makaron ryżowy smażony z wieprzowiną.
Makaron był zimny i wyglądał jak taki zwykły do rosołu a nie ryżowy, w ogóle nie został zasmażony razem z mięsem i warzywami tylko spoczywał sobie na dnie pudełka, wieprzowiny w porcji było 5-6 paseczków, twarda jakaś była. Danie zamówiłam na wynos większość z niego wylądowało w koszu. Zdecydowanie nie polecam. To była najgorsza chińszczyzna jaką jadłam w życiu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
głodny Gość
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 11:26 am Temat postu: |
|
|
| NIE POLECAM........ ODRADZM, DROGO, MAŁO DO JEDZENIA I NIE SMACZNIE . JEDZENIE SŁONE MAŁO KURCZAKA DUŻO WARZYW. NA OBIAD CZEKAŁEM 30MIN (w sumie nie długo). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|