Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Amrit Kebab
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Sie 25, 2011 5:44 pm    Temat postu: Amrit Kebab Odpowiedz z cytatem

Amrit Kebab

Adres:
ul. Kondratowicza 25, ul. Grójecka 20C, ul. Mickiewicza 27
03-285 Warszawa

Opis:
Amrit Kebab istnieje od 2007 roku. Właściciel Syryjczyk od lat mieszkający w Polsce wraz z żoną Polką, chcieli odtworzyć w Amrit to, co w jego kraju najciekawsze - niezwykłą atmosferę Orientu. Tworząc restaurację zadbali nie tylko o estetykę, ale pomyśleli również o zaspokojeniu najdelikatniejszych podniebień. Wszystko to w gorących rytmach arabskiej muzyki. Już od wejścia przenosimy się w świat baśni: egzotycznie-orientalny arabski klimat wnętrza pozwala nam przenieść się w odległe zakątki arabskiego świata...
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Sie 25, 2011 5:44 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Bródno
Gość

PostWysłany: Wto Sty 24, 2012 10:49 pm    Temat postu: Amrit Odpowiedz z cytatem

Na Bródnie najlepszy ! POLECAM!
Powrót do góry
koko
Gość

PostWysłany: Wto Sty 24, 2012 10:51 pm    Temat postu: kebab Odpowiedz z cytatem

lepszej baraninki jeszcze nie jadłem n
Powrót do góry
klientka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 24, 2012 11:22 pm    Temat postu: pycha Odpowiedz z cytatem

za-za-zajebisty kebabik n
Powrót do góry
Palka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 1:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepszy kebeb jaki w życiu jadłam, serdecznie polecam!
Powrót do góry
Madzia S.
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 1:59 am    Temat postu: Amrit Pl. Wilsona Odpowiedz z cytatem

Smacznie, niedrogo, zawsze wychodzę najedzona (duże porcje!n)prócz kebabu dużo innych bardzo dobrych potraw, fajny wystrój.
Zdecydowanie polecam!
Powrót do góry
isia
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 9:42 am    Temat postu: mniaaam Odpowiedz z cytatem

moje ulubione - cielęcina z bakłażanem... za całe 16 zeta, na talerzu od groma wszystkiego n)n uwielbiam n
Powrót do góry
Guzik12
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 9:51 am    Temat postu: nie ma lepszego Odpowiedz z cytatem

Nie ma lepszego kebaba nigdzie w Warszawie. Amrit Bródno wymiata Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 10:51 am    Temat postu: Amrit Kebab Odpowiedz z cytatem

Drodzy degustatorzy dobrego jadła, jeżeli chcecie zjeść, dobrze, smacznie i do syta, to polecam oczywiście Amrit Kebab zarówno położony na Bródnie, jak i na Zoliborzu, po prostu niebo w gębie i za przystępną cenę n Życze smacznego
Powrót do góry
Hary
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 11:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kebabiki zajebiste żarełko poprostu palce lizać a najwarzniejsze jest to ze firma się rozwija i już są trzy punkty w warszawie otwarte czekamy na wiecej!!!
Powrót do góry
alex
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 10:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mocno się zepsuł. Mięso jest STRASZNIE tłuste. Wycieka z każdych stron, a pod koniec zostaje sam tłuszcz. Kiedyś był najlepszym kebabem w stolicy, niestety ostatnio kilka razy się już oszukałam.
Powrót do góry
Biel
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 11:05 pm    Temat postu: Najlepszy Kebab Odpowiedz z cytatem

To najsmaczniejszy kebab jakiego jadłam. Do syta, ceny przystępne, wyjątkowe pieczywo, sosy gęste, nie ściekają na dno robiąc na końcu brei, po prostu palce lizaćn

Dania też dobre, nie tylko z ryżem i frytkami jak w klasycznych tego typu knajpach.

Polecam!
Powrót do góry
Katty
Gość

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 11:21 pm    Temat postu: Amrittt Odpowiedz z cytatem

Najlepszy! Polecam gorąco n
Powrót do góry
Grisza
Gość

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 1:01 am    Temat postu: ja chcę kartę stałego klienta :) Odpowiedz z cytatem

rewelacja jest w każdym z lokali pozdro dla Dżusty i jej rodzinki ! n
Powrót do góry
JM
Gość

PostWysłany: Pon Sty 30, 2012 1:01 pm    Temat postu: Amrit na Kondratowicza Odpowiedz z cytatem

najlepszy lokal z propozycja kuchni arabskiej, pyszne przystawki, a na główne danie mozna zjeść znakomicie upieczona rybkę z przyprawami. mało kto wie, że Amrit Kebab to nie tylko kebab n Polecam!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: