Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Asman - Catering Aneta Asman

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Nie Gru 23, 2007 2:45 pm    Temat postu: Asman - Catering Aneta Asman Odpowiedz z cytatem

Asman-Catering Aneta Stańczuk

Adres:
ul. Myszyniec 27
05-255 Załubice Stare

Opis:
Jesteśmy firma z 19-letnim stażem. Lata doświadczeń sprawiły, ze organizowane przez nas przyjęcia są niezapomniane. Wspaniały smak potraw przygotowywanych wg. własnych receptur; mila, profesjonalna obsługa są gwarancją udanej zabawy. Organizujemy wszelkiego rodzaju przyjęcia: w domu, w firmie, w plenerze. Gwarantujemy smaczne menu, zastawę stołową, obrusy, szkło do napoi, obsługę kelnerska. Organizujemy przyjęcia w stylu: stół szwedzki, bufet angielski, koktajl-party, garden-party. Polecamy nasze usługi w zakresie CATERING BIUROWY. Zapraszamy do współpracy.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Nie Gru 23, 2007 2:45 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Cze 22, 2011 7:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdjęcie jedzenia bynajmniej nie skłania do konsumpcji tego czegoś...
Powrót do góry
Smakosz1975
Gość

PostWysłany: Sro Lis 23, 2011 6:44 pm    Temat postu: A mnie sie podoba Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
Zdjęcie jedzenia bynajmniej nie skłania do konsumpcji tego czegoś...
A mnie się podoba ta fotka...Ciekawe czy przedmówca potrafiłby wyrzeźbić łabędzia z arbuza i tak fantazyjnie ułożyć wędliny. Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 10:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie jest łabędź??? n Kto widział łabędzia???

Mi tez się nie podoba.

PS. Nie lubię autoreklamy włascicieli firm, zachwalających anonimowo swoje usługi. Porażka n
Powrót do góry
Asman-Catering
Gość

PostWysłany: Pon Sty 30, 2012 8:35 pm    Temat postu: Prośba Odpowiedz z cytatem

Szanowni Państwo.

Byłabym wdzięczna gdyby w "Opiniach" znalazły się wpisy dotyczące oceny usług świadczonych przez moja firmę, a nie dyskusja na temat bardziej lub mniej udanych zdjęć.

Z poważaniem
Aneta Stańczuk
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: