| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 2:45 pm Temat postu: Asman - Catering Aneta Asman |
|
|
Adres:
ul. Myszyniec 27 05-255 Załubice Stare
Opis: Jesteśmy firma z 19-letnim stażem. Lata doświadczeń sprawiły, ze organizowane przez nas przyjęcia są niezapomniane. Wspaniały smak potraw przygotowywanych wg. własnych receptur; mila, profesjonalna obsługa są gwarancją udanej zabawy. Organizujemy wszelkiego rodzaju przyjęcia: w domu, w firmie, w plenerze. Gwarantujemy smaczne menu, zastawę stołową, obrusy, szkło do napoi, obsługę kelnerska. Organizujemy przyjęcia w stylu: stół szwedzki, bufet angielski, koktajl-party, garden-party. Polecamy nasze usługi w zakresie CATERING BIUROWY. Zapraszamy do współpracy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 2:45 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 7:45 pm Temat postu: |
|
|
| Zdjęcie jedzenia bynajmniej nie skłania do konsumpcji tego czegoś... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smakosz1975 Gość
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 6:44 pm Temat postu: A mnie sie podoba |
|
|
| Anonymous napisał: | | Zdjęcie jedzenia bynajmniej nie skłania do konsumpcji tego czegoś... | A mnie się podoba ta fotka...Ciekawe czy przedmówca potrafiłby wyrzeźbić łabędzia z arbuza i tak fantazyjnie ułożyć wędliny.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 10:35 pm Temat postu: |
|
|
A gdzie jest łabędź??? Kto widział łabędzia???
Mi tez się nie podoba.
PS. Nie lubię autoreklamy włascicieli firm, zachwalających anonimowo swoje usługi. Porażka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asman-Catering Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 8:35 pm Temat postu: Prośba |
|
|
Szanowni Państwo.
Byłabym wdzięczna gdyby w "Opiniach" znalazły się wpisy dotyczące oceny usług świadczonych przez moja firmę, a nie dyskusja na temat bardziej lub mniej udanych zdjęć.
Z poważaniem
Aneta Stańczuk |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|