| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:27 pm Temat postu: Babooshka |
|
|
Adres:
ul. Krucza 41/43, Oboźna 9 lok.102, ul. Grójecka 18/20 00-332 Warszawa
Opis: W stylowej starej rosyjskiej chacie serwujemy tradycyjne dania kuchni rosyjskiej, takie jak barszcz czerwony "ukraiński", solankę, uchę, pielmieni sybirskie, bliny z rozmaitym nadzieniem, kotlety carskie, żarkoje i inne potrawy. Mamy także duży wybór napojów bezalkoholowych: robiony przez nas napój żurawinowy Mors, kwas chlebowy, soki, herbata z samowara, kawa. Koncepcją naszego bistro Babooshka jest serwowanie niedrogich, smacznych i zdrowych dań kuchni rosyjskiej. W naszej ofercie posiadamy także wyśmienite wina mołdawskie, a także piwa polskie, czeskie i ukraińskie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:27 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Deryj Nowy

|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 9:02 pm Temat postu: Babooshka |
|
|
| Właśnie wróciłem z restauracji Babooshki 01.06.2010r. przy ul. Grójeckiej 18/20. Jestem bardzo nie mile zaskoczony obsługa fatalna dwie osoby obrażone na gości łysy kelner, który łaskawie podszedł do stolika po 20 min nic nie opowiedział o potrawach po jedzeniu czekaliśmy na rachunek dalsze 20 min gdzie okazało się ze została dopisana dodatkowa potrawa „chcieli nas oszukać”. A potrawy skandalicznie małe. Nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marek87 Nowy

|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 10:35 am Temat postu: restauracja rosyjska babooshka warszawa |
|
|
witam, nie ukrywam, że poprzedni post bardzo mnie zaskoczył - dotychczas bywałem w miarę regularnie w babooshce (tej na kruczej) i nie narzekaliśmy nigdy ani na porcje, a ni na obsługę, a już dopisywanie czegoś do rachunku nie zdarzyło nam się nigdy! właściwie to jedna z fajniejszych knajpek z taką kuchnią w warszawie... może warto było zareagować i poprosić o managera? czasem w dobrym lokalu na tym etapie okazuje się, że da się wszystko wyjaśnić.. (wiem, że ze skutecznością tego też bywa różnie, ale warto próbować...). ogólnie babooshka wg moich przyjaciół ma dobrą opinię, szkoda, że takie sytuacje czasem potrafią sporo popsuć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewa Gość
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 8:46 pm Temat postu: jadlospis |
|
|
| Restauraca super dania rowniez ale brakuje dobrej rosyjskiej muzyki |
|
| Powrót do góry |