Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Babooshka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:27 pm    Temat postu: Babooshka Odpowiedz z cytatem

Babooshka

Adres:
ul. Krucza 41/43, Oboźna 9 lok.102, ul. Grójecka 18/20
00-332 Warszawa

Opis:
W stylowej starej rosyjskiej chacie serwujemy tradycyjne dania kuchni rosyjskiej, takie jak barszcz czerwony "ukraiński", solankę, uchę, pielmieni sybirskie, bliny z rozmaitym nadzieniem, kotlety carskie, żarkoje i inne potrawy. Mamy także duży wybór napojów bezalkoholowych: robiony przez nas napój żurawinowy Mors, kwas chlebowy, soki, herbata z samowara, kawa. Koncepcją naszego bistro Babooshka jest serwowanie niedrogich, smacznych i zdrowych dań kuchni rosyjskiej. W naszej ofercie posiadamy także wyśmienite wina mołdawskie, a także piwa polskie, czeskie i ukraińskie.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:27 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Deryj
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 9:02 pm    Temat postu: Babooshka Odpowiedz z cytatem

Właśnie wróciłem z restauracji Babooshki 01.06.2010r. przy ul. Grójeckiej 18/20. Jestem bardzo nie mile zaskoczony obsługa fatalna dwie osoby obrażone na gości łysy kelner, który łaskawie podszedł do stolika po 20 min nic nie opowiedział o potrawach po jedzeniu czekaliśmy na rachunek dalsze 20 min gdzie okazało się ze została dopisana dodatkowa potrawa „chcieli nas oszukać”. A potrawy skandalicznie małe. Nie polecam.
Powrót do góry
marek87
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 10:35 am    Temat postu: restauracja rosyjska babooshka warszawa Odpowiedz z cytatem

witam, nie ukrywam, że poprzedni post bardzo mnie zaskoczył - dotychczas bywałem w miarę regularnie w babooshce (tej na kruczej) i nie narzekaliśmy nigdy ani na porcje, a ni na obsługę, a już dopisywanie czegoś do rachunku nie zdarzyło nam się nigdy! właściwie to jedna z fajniejszych knajpek z taką kuchnią w warszawie... może warto było zareagować i poprosić o managera? czasem w dobrym lokalu na tym etapie okazuje się, że da się wszystko wyjaśnić.. (wiem, że ze skutecznością tego też bywa różnie, ale warto próbować...). ogólnie babooshka wg moich przyjaciół ma dobrą opinię, szkoda, że takie sytuacje czasem potrafią sporo popsuć n
Powrót do góry
ewa
Gość

PostWysłany: Sro Lut 16, 2011 8:46 pm    Temat postu: jadlospis Odpowiedz z cytatem

Restauraca super dania rowniez ale brakuje dobrej rosyjskiej muzyki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: