| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 2:00 pm Temat postu: CHILLY WIILY |
|
|
Adres:
ul. Jantarowa 16 80-341 Gdańsk - Jelitkowo
Opis: Restauracja meksykańska CHILLY WILLY to najlepsze miejsce rozrywki w Gdańsku. Oryginalny smak meksykańskich potraw w połączeniu z bliskością gdańskiej plaży to naprawdę piorunujące połączenie. Zapewniamy świetną zabawę - znakomitą muzykę i jedzenie, którego smaku nie zapomnicie nigdy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 2:00 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kima Gość
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 7:22 pm Temat postu: |
|
|
| Restauracja w bardzo fajnym klimacie, ale przede wszystkim serwują bardzo dobre jedzenie, którym można się najeść do syta. Polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia Gość
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 9:10 pm Temat postu: Beznadzieja |
|
|
| Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie wiem jak wygląda to w tej chwili ) ale poza sezonem tragedia. Czekaliśmy na grzane piwo i chleb ze smalcem 45 minut:) można uschnąc z pragnienia i głodu - nie wspominam już o zamówionych daniach ciepłych . Po 35 minutach na moje pytanie , kiedy w końcu dostaniemy zamówiony posiłek i napoje, dostałam odpowiedź, iż poinformowano mnie na początku, że trzeba będzie na posiłek poczekac około 30 minut. No tak .. ale co z piwem - chociaż to powinno chyba już byc podane..."... w tej chwili wszystkie mikrofale są zajęte" i nie dostaniemy grzanego piwa... - więc smacznego życzę wszystkim którzy lubują się w podgrzewanych daniach i napojach na ciepło oraz mają duuuużo czasu . Ogólnie nie polecam - za dużo nerwów zamiast przyjemności z wyjścia do knajpy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 2:42 pm Temat postu: |
|
|
ciekawe co to bedzie za impreza integracyjna tam...jak ktoś mówi ze beznadzieja...ale wystarczy do dopełnienia doborowe towarzystwo:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|