| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:04 am Temat postu: Complexbar |
|
|
Adres:
ul. Związku Walki Młodych 9 02-786 Warszawa
Opis: Roberto Catering to kreatywna firma, która działa na rynku od 1998 r. Zdobyte doświadczenie, świetnie wyszkolona kadra, najwyższej jakości produkty, pozwalają nam na kompleksowe realizowanie wszystkich zleceń. Nie boimy się żadnych wyzwań. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:04 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia75 Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 8:35 am Temat postu: Profesjonalizm |
|
|
Usługi świadczone przez tą firmę są profesjonalne, jedzonko bardzo smaczne, ślicznie udekorowane i podane. Z tego co się orientowałam to firma już parę lat jest na rynku Warszawskim, dlatego nie miałam oporów w powierzeniu jej przygotowania jedzonka na moją rocznicę ślubu.
Obsługa kelnerska bez zarzutów.
Z czystym sumieniem mogę polecić Wam tą firmę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 9:20 am Temat postu: lunche dla firm |
|
|
Zamawiam obiadki do firmy codziennie z tej firmy i powiem szczerze że bardzo nam smakują. Porcje nie są małe, sałaty wyśmienite, wszystko podane świeże i ładnie, nie w jakiś styropianach tylko fajnych plastikowych zamykanych (foliowanych) pojemnikach. Moi koledzy również nie narzekają i zajadają również codziennie.
Nie jest drogo w porównaniu z innymi firmami - zupa + II danie to tylko 15,80zł a naprawdę można się nawcinać
Spróbujcie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|