Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Complexbar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:04 am    Temat postu: Complexbar Odpowiedz z cytatem

Complexbar

Adres:
ul. Związku Walki Młodych 9
02-786 Warszawa

Opis:
Roberto Catering to kreatywna firma, która działa na rynku od 1998 r. Zdobyte doświadczenie, świetnie wyszkolona kadra, najwyższej jakości produkty, pozwalają nam na kompleksowe realizowanie wszystkich zleceń. Nie boimy się żadnych wyzwań.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:04 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Kasia75
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2011 8:35 am    Temat postu: Profesjonalizm Odpowiedz z cytatem

Usługi świadczone przez tą firmę są profesjonalne, jedzonko bardzo smaczne, ślicznie udekorowane i podane. Z tego co się orientowałam to firma już parę lat jest na rynku Warszawskim, dlatego nie miałam oporów w powierzeniu jej przygotowania jedzonka na moją rocznicę ślubu.
Obsługa kelnerska bez zarzutów.
Z czystym sumieniem mogę polecić Wam tą firmę.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 20, 2011 9:20 am    Temat postu: lunche dla firm Odpowiedz z cytatem

Zamawiam obiadki do firmy codziennie z tej firmy i powiem szczerze że bardzo nam smakują. Porcje nie są małe, sałaty wyśmienite, wszystko podane świeże i ładnie, nie w jakiś styropianach tylko fajnych plastikowych zamykanych (foliowanych) pojemnikach. Moi koledzy również nie narzekają i zajadają również codziennie.
Nie jest drogo w porównaniu z innymi firmami - zupa + II danie to tylko 15,80zł a naprawdę można się nawcinać n
Spróbujcie Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: