Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

czekolada

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GB
Gość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 9:21 pm    Temat postu: czekolada Odpowiedz z cytatem

Hm... szukam lokalu, gdzie moglbym sie napic gorącej czekolady. ale wiecie, takiej prawdziwej, a nie z torebeczki czy automatu.
znajdzie sie taka knajpa w wawce ?
Powrót do góry
Marek
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 6:23 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlatwiej to chyba bedzie w Wedlu, np w Arkadii
Powrót do góry
Mary79
Gość

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 8:04 am    Temat postu: Najlepsza. Odpowiedz z cytatem

Jest też Wedel w Centrum, koło Placu Powstańców Warszawy. Całkiem sympatyczne miejsce, chodze tam czasami po pracy.
Powrót do góry
Kamilla
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Woow! A w Krakowie jest takie miejsce gdzie mozna napić się prawdziwej czekolady? Tylko w Wawie jest Wedel? n
Powrót do góry
Ania
Administrator
Administrator

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 5:13 pm    Temat postu: E. Wedel - pijalnia czekolady w Krakowie Odpowiedz z cytatem

Jest jedna pijalnia Wedla w Krakowie na ul. Pawiej 5 (pierwsze piętro nad wejściem od Placu Europejskiego) n Pozdrawiam, Ania
Powrót do góry
Tosik
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 5:43 pm    Temat postu: Fajne miejsce. Odpowiedz z cytatem

Byłem w dwóch warszawskich pijalniach Wedla (Arkadia i Centrum) i musze przyznać, że mimo powalających cen pralinek i nie najniższych cen czekolady, to bardzo fajne miejsce. No może z jednym małym ale n moja dziewczyna zamówiła sobie białą czekoladę pistacjową i nie dość że były w niej grudki, jak w budyniu, to była odrobine (delikatnie to ująłem) za słodka Wink Nie da się ukryć, że mnie to aż tak nie przeszkadzało, dlatego po małej wymianie zamówionych napojów, wypiłem przesłodzoną pyszną białą czekoladę Laughing a ona cieszyła się bananową pysznością Razz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 7:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Aniu n Na pewno sie tam wybiorę w weekend.

Pozdrawiam,
Powrót do góry
Ziggy
Gość

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 11:50 am    Temat postu: Ja polecam czekoladę na gorąco w IL Caminetto Odpowiedz z cytatem

[/url]
Powrót do góry
Ziggy
Gość

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 11:51 am    Temat postu: Gorąca czekolada Odpowiedz z cytatem

Ja polecam naprwdę dobrą czekoladę włoską w IL Caminetto na Sakiej Kępie.
Powrót do góry
Ziggy
Gość

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 11:52 am    Temat postu: Gorąca czekolada Odpowiedz z cytatem

Ja polecam naprawdę dobrą czekoladę włoską w IL Caminetto na Saskiej Kępie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach