| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mariulo Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 10:30 am Temat postu: Dancing |
|
|
Witam
Poszukuję na najbliższy piątek miejsca w Warszawie, gdzie, w gronie ok 16 osób, można by coś zjeść, porozmawiać, a także potańczyć. Nie musi to być coś z niesamowitą kuchnią, ale też nie może być fast food. Takie miejsca jak Dekada, Maska, czyli dyskoteki, kluby, itp. odpadają - głośno, tłoczno. Kiedyś restauracje organizowały dancingi. Obecnie pozostał tylko Dom Chłopa, ale zabawa trwa tylko do 2.00. Znalazłem Blue Cactusa - w miarę dobra kuchnia i parkiet w Lagunie - ale w piątkowy wieczór serwują muzykę etniczną - Indie i Marakesz, co powoduje, że potancówka odpada.
Biorąc powyzsze pod uwagę, bedę wdzięczny za podpowiedzi, gdzie w Warszawie można coś zjeść i się pobawić nie zmieniając lokalu.
Pozdrawiam
Mariulo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maks Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 8:05 pm Temat postu: a co powiesz na |
|
|
| Osadę? Rzuc okiem na to miejsce (Bitwy Warszawskiej, niedaleko Dworca Zachodniego). Widziałem ostatnio u nich, że pojawiły sie tam jakies koncerty, ale jak tam bylem na poczatku wakacji, to jeszcze chyba nic takiego nie mieli, do tego obok jest kregielnia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
q26 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 4:40 pm Temat postu: pytanko |
|
|
a do ktorej ty sie chcesz bawic? napisales, ze do 2giej to za malo czasu? chcesz znalezc knajpe serwujaca jedzenie i do tego imprezowac do 5 nad ranem w jednym lokalu??? troche dziwnie...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasik Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 8:29 am Temat postu: poszukaj informacji |
|
|
| na temat kawiarni Monetta, podobno organizuja zabawy taneczne w weekendy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter.W. Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 10:10 pm Temat postu: pytanko |
|
|
| Mam pytanko - byl ktos z Was w tej Osadzie? Jak tam jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maks Gość
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 1:02 pm Temat postu: Re: Dancing |
|
|
Hej, super imprezy tego typu są w restauracji Milano na Wyszogrodzkiej - wiem, że w soboty mają tam właśnie dancingi (w czwartki chyba jest karaoke)
| Mariulo napisał: | Witam
Poszukuję na najbliższy piątek miejsca w Warszawie, gdzie, w gronie ok 16 osób, można by coś zjeść, porozmawiać, a także potańczyć. Nie musi to być coś z niesamowitą kuchnią, ale też nie może być fast food. Takie miejsca jak Dekada, Maska, czyli dyskoteki, kluby, itp. odpadają - głośno, tłoczno. Kiedyś restauracje organizowały dancingi. Obecnie pozostał tylko Dom Chłopa, ale zabawa trwa tylko do 2.00. Znalazłem Blue Cactusa - w miarę dobra kuchnia i parkiet w Lagunie - ale w piątkowy wieczór serwują muzykę etniczną - Indie i Marakesz, co powoduje, że potancówka odpada.
Biorąc powyzsze pod uwagę, bedę wdzięczny za podpowiedzi, gdzie w Warszawie można coś zjeść i się pobawić nie zmieniając lokalu.
Pozdrawiam
Mariulo |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GOSIUNIA Gość
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 2:26 pm Temat postu: DANCINGI |
|
|
WITAM DOBRZE ZJEŚĆ I POTAŃCZYĆ MOŻNA W RESTAURACJI LITERATKA NA SENATORSKIEJ 3
WSTĘP 40 ZŁ W TYM KONSUMPCJA I NAPOJE
pOZDRAWIAM  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|