Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dobra restauracja / firma cateringowa w Katowicach/Chorzowie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolina
Gość

PostWysłany: Pon Cze 25, 2007 12:30 pm    Temat postu: dobra restauracja / firma cateringowa w Katowicach/Chorzowie Odpowiedz z cytatem

PROSZĘ O REKOMENDACJĘ DOBREJ RESTAURACJI LUB FIRMY CATERINGOWEJ NA ŚLĄSKU.

Chcemy zorganizować przyjęcie rodzinne ( urodziny) w Chorzowie. Rozważamy 2 warianty:
- zorganizowanie przyjęcia w restuaracji (ale żeby nie była za sztywna, ale też nie dziadoska)
- lub poprzez firmę cateringową zorganizowanie eleganckiego przyjęcia w ogrodzie przy domu.

proszę o pomoc i rekomendację miejsc / firm wartych polecenia/
Z góry wielkie dzieki za pomoc

Karolina
Powrót do góry
Janek
Gość

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 9:35 am    Temat postu: Restauracja - Chorzów Odpowiedz z cytatem

Moze Kamienny Kasztel w Chorzowie bedzie odpowiedni?
Powrót do góry
DJ Gastro
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:41 pm    Temat postu: Na Śląsku Mensa.com.pl Odpowiedz z cytatem

Godna polecenia jest Mensa. Wszystko o nich znajdziesz na www.mensa.com.pl. Zamawiałem u nich catering na parapetówe:) i powiem Wam, ze najbardziej zachwycili mnie podejściem do zamównienia przeze mnie mojito. Otóż mięte przywieźli mi świeżutką w doniczkach. To był hit imprezy. Każdy chcial robic samodzielnie drinka i zrywać liście mięty osobiście. No i ta musaka....Rewelacja. A ceny? Bardzo, bardzo przystępne

pozdrawiam i smacznego:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach