Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
akaja Nowy

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2015 10:29 am Temat postu: Dobra restauracja w Warszawie |
|
|
Jeśli szukacie dobrej restauracji wreszcie z polską kuchnią, to jest! Polecam Halkę przy Puławskiej. Elegancka, klimatyczna, a potrawy przepyszne! Można zjeść przepyszną gęś (specjalna hodowla), ale też mnóstwo leciutkich dań na lato lub lunch - polecam np. cudowną zupę krem z papryki! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2015 10:29 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2015 6:57 pm Temat postu: restauracja halka Warszawa - beznadzieja |
|
|
tania reklama szacun
szczególnie, że non stop ta restauracja na siłę próbuje wciskać kit, że są ok, a tu tona złych recenzji w paru miejscach
ściema - sam nie polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycja84 Początkujący

|
Wysłany: Pią Paź 02, 2015 11:57 am Temat postu: |
|
|
A kiedyś w Złotych Tarasach była taka restauracja włoska, wiecie może czy nadal tam jest? |
|
Powrót do góry |
|
 |
filip Administrator

|
Wysłany: Pią Paź 02, 2015 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o Il Patio, to jest, jeśli o Rusticoni to na 99% została zamknięta jakiś czas temu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gostek Początkujący

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 1:14 pm Temat postu: |
|
|
W Halce też byłem (niestety) i spróbowałem coś co polecali. Strach zapytać jak smakują dania, których nie polecają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PizzeriaZuzola.pl Ekspert

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2015 10:51 am Temat postu: |
|
|
Skoro mowa o dobrych restauracjach,to nie sposób zapomnieć o pizzeriach,a tak się akurat składa,że u nas każdy znajdzie coś dla siebie,tym bardziej jeżeli gustuje w kuchni włoskiej,zobaczcie na PizzeriaZuzola.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
finraad Nowy

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2015 8:20 am Temat postu: |
|
|
W Marriocie można dobrze zjeść. Tylko to oczywiście odpowiednio kosztuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lis 25, 2015 1:08 pm Temat postu: |
|
|
A co takiego można tam zjeść Bo moim zdaniem serwowane jedzenie nie jest jakieś wybitne względem cen jakie tam panują. Zaglądaliście do naszej pizzerii Zuzola? |
|
Powrót do góry |
|
 |
DariaK Nowy

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 11:04 am Temat postu: |
|
|
Dobrych i ciekawych restauracji w Warszawie to jest mnóstwo, pod tym względem to miejsce mi się bardzo podoba;) ostatnio trafiłam na miejsce gdzie serwują strudle, tylko nie takie deserowe, a normalnie jako danie na lunch czy kolację, miejsce nazywa się Strudel Factory. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaia Gość
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 7:02 pm Temat postu: |
|
|
ostatnio po zajęciach na uczelni wybrałam się do centrum ze znajomymi. ile głów tyle różnych pomysłów na miejsce, więc chyba godzinę chodziliśmy i zastanawialiśmy się nad miejscem. już wybieraliśmy się do jakiegoś fast fooda, ale stwierdziliśmy, że czas odwiedzić nowe miejsce:) i tak wspólnymi siłami odkryliśmy kolejny fajny punkt na spotkanie:) Ja skusiłam się na bardzo dobry świeży sok, ale głodomory skusili się na dania obiadowe i byli bardzo zadowoleni (zwłaszcza z zupy cebulowej:)). Restauracja PAUL na emili plater - polecam dla ciekawych fajnych smaków  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 1:10 pm Temat postu: |
|
|
W kwestii dobrych restauracji to też poniekąd nasz smak i gust,rodzaj kuchni jaką preferujemy. Ja np uwielbiam włoską kuchnię,a w szczególności pizze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamai Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 9:01 am Temat postu: |
|
|
W poszukiwaniu nowych smaków trafiłam do Hell's Chickens, podają skrzydełka z przeróżnymi sosami, fajna alternatywa dla kebabów i pizzy.  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2016 2:01 pm Temat postu: |
|
|
A na jakiej ulicy? Podaj nieco dokładniejszy adres,tak abyśmy mogli bez problemu tam trafić jeżeli ktoś będzie chciał sam spróbować. Zaglądaliście do nas? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zawer22 Nowy

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2016 7:06 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepszy klimat mają restauracje na Starym Mieście Przyjemna atmosfera i zawsze tam sie wybieram na obiady jak jestem w Wawie Polecam naprawdę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DominkaK Nowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|