| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 7:01 am Temat postu: Dom Restauracyjny Krokodyl |
|
|
Adres:
Rynek Starego Miasta 21 00-272 Warszawa
Opis: DOM RESTAURACYJNY KROKODYL OTWIERA SWOJE SALE NA WYJĄTKOWE WYDARZENIA „Dom Restauracyjny Krokodyl” to w stolicy najlepsze miejsce na organizację: przyjęć, bankietów, konferencji, wesel i wszelkich wydarzeń, które wymagają niezwykłej oprawy, wykwintnego jedzenia i profesjonalnej obsługi. Sala pod Arkadami, Sala Kominkowa oraz Sala Krokodyl - to najpiękniejsze sale w Warszawie, niepowtarzalna elegancja w klasycznych wnętrzach trzech zabytkowych kamienic z widokiem na serce Starego Miasta. Każda chwila spędzona w „Krokodylu” pozostanie na zawsze w pamięci gości. „W Warszawie nie ma drugiego takiego miejsca. Obudziliśmy Krokodyla z zimowego snu, przywróciliśmy Rynkowi Starego Miasta miejsce, które będzie tętniło życiem. Spotkania biznesowe czy przyjęcia ślubne pod znakiem Krokodyla muszą przynieść szczęście. Niech Krokodyl będzie miejscem zabaw i radości, niech będzie głośno i hucznie, niech Starówka znów ożyje.”- Magda Gessler. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 7:01 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta333 Gość
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 7:32 pm Temat postu: Cudownw wesele |
|
|
| Byłam w Krokodylu na weselu dla 150 osób i powiem Wam że nie spodziewałam się tak uroczego miejsca w centrum Warszawy. Wesele było klimatyczne i na poziomie. Jeśli ktoś czegoś takiego szuka to warto, ponoć ceny sa bardzo przystępne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aceras Gość
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 4:59 pm Temat postu: |
|
|
| Powiem szczerze że też byłam na weselu dla 80 osób, głównie w gronie zagranicznym i byli pod wrażeniem Krokodyla. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|