Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dos Tacos - Mexican Grill
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pią Gru 30, 2011 7:38 am    Temat postu: Dos Tacos - Mexican Grill Odpowiedz z cytatem

Dos Tacos - Mexican Grill

Adres:
Aleje Jerozolimskie 123A, budynek Millennium Plaza, V piętro
02-017 Warszawa

Opis:
Na granicy warszawskiego Śródmieścia i Ochoty, w Millenium Plaza, budynku, w którym mieści się Ambasada Meksyku, zlokalizowaliśmy pierwszą w Warszawie restaurację z prawdziwą meksykańską kuchnią. Tradycyjne, rodzinne przepisy właścicielki Angeliki Luengas Kałamaga - rodowitej Meksykanki - pozwolą poczuć prawdziwy smak latynoskich potraw, tworzonych z pasji i miłości. Do ich przygotowania używamy najświeższych składników dostarczanych przez zaprzyjaźnionych dostawców. Nasze pszenne i kukurydziane tortille, podstawa meksykańskiej kuchni, wyrabiane są specjalnie dla Dos Tacos, domowym sposobem i tylko ze składników pochodzących z organicznych upraw. Dania przez nas przyrządzane podajemy z zawsze świeżymi salsami, do wyboru spośród wielu rodzajów. Od łagodnych po bardzo pikantne, a na specjalne życzenie możemy przygotować coś naprawdę ossstrrego!
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pią Gru 30, 2011 7:38 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
wlodizw
Gość

PostWysłany: Czw Sty 05, 2012 9:34 pm    Temat postu: Dos Tacos Odpowiedz z cytatem

Super miejsce z super klimatem. Byłem i polecam każdemu. Jestem chiliheadem i lubie naprawdę ostro zjeść. Zapowiedziałem wcześniej, że będę i zostałem baaardzo ostro ugoszczony. Z pokazem barmańskich sztuczek. Super lokal!!!!!!!
Powrót do góry
sz123434
Gość

PostWysłany: Czw Sty 05, 2012 10:43 pm    Temat postu: dos tacos Odpowiedz z cytatem

Polecam na prawde pyszne jedzenie w dobrym stylu ! n
Powrót do góry
TR
Gość

PostWysłany: Nie Sty 08, 2012 12:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kapitalna meksykańska kuchnia, każde danie ze świeżych i oryginalnych produktów. Szczególnie polecam zupę POZOLE !
Przemiły klimat - polecam szczerze !
Powrót do góry
brtq
Gość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 12:46 pm    Temat postu: polecam! Odpowiedz z cytatem

Sam nie wiem czy bardziej zadowoleni byliśmy z wyjątkowo miłej obsługi czy z jakości i smaku zaserwowanych dań! Na pewno wrócimy a wszystkim szukającym prawdziwej meksykańskiej restauracji gorąco polecamy
Powrót do góry
G.Kaa
Gość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 8:27 pm    Temat postu: DOS TACOS Odpowiedz z cytatem

Świetne miejsce , naprawdę godne odwiedzania.
Przemiła obsługa ,a co najważniejsze jedzenie wyśmienite !!!
Odwiedzając to miejsce zakochałam się w kuchni meksykańskiej..
Niebawem pojawię się tam ponownie n
Powrót do góry
sesil
Gość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 11:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Restauracja godna polecenia. Obsługa miła aż do granic możliwości n Po podaniu "ostrych preferencji" odnośnie sosów, otrzymaliśmy pyszną salsę zrobioną specjalnie dla nas przez szefa kuchni. Wreszcie poczuliśmy się z chłopakiem usatysfakcjonowani ostrością sosów, nie jedliśmy jeszcze takich w żadnej innej knajpie. Polecam!
Powrót do góry
falo
Gość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 11:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dotychczas z meksykanska kuchnia mialem problem , jedyna knajpka , ktora mi pasowala byla w Krakowie . Teraz mam znacznie lepsza alternatywe pod nosem.
W stolycy mam pare ulubioncyh knajpek i czasami trafia sie na prawdziwe perelki . Dos Tacos sie zdecydowanie do takich perelek zalicza , polecam kazdemu milosnikowi kuchni meksykanskiej ale nie tylko! Tego trzeba sprobowac!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 9:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajny lokalik powstał w warszawie:)
Powrót do góry
jaro
Gość

PostWysłany: Pon Sty 16, 2012 9:52 pm    Temat postu: dos tacos Odpowiedz z cytatem

szukalem szukalem i znalazlem Very Happy
Powrót do góry
Miron
Gość

PostWysłany: Pią Sty 20, 2012 2:18 pm    Temat postu: polecam Odpowiedz z cytatem

Bardzo smaczne i niedrogie jedzenie, fajne miejsce. Polecam
Powrót do góry
min
Gość

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 1:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wreszcie prawdziwy meksyk w stolicy! A ceny o dziwo naprawdę przystępne.
Bardzo ładna, klimatyczna knajpka w brzydkim budynku milenium.
Powrót do góry
ar
Gość

PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 10:49 am    Temat postu: rewelacja Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie najlepsza restauracja w Warszawie !
przepyszne jedzenie. miły klimat. mili ludzie.
duuże porcje.
prawdziwy Meksyk. nareszcie!
Powrót do góry
P
Gość

PostWysłany: Pon Sty 30, 2012 12:12 pm    Temat postu: Pasja Odpowiedz z cytatem

DT to znakomite, proste, meksykańskie żarcie. Plus - zaangażowani właściciele z pasją. Cóż za odmiana na tle zblazowanej restauracyjnej mapy Warszawy!
Szkoda tylko otoczenia - sama knajpka wykończona z niewiarygodną atencją tylko dookoła żywieniowy open space zniszczonego biurowca - rysa na szkle
Powrót do góry
mija
Gość

PostWysłany: Pią Lut 03, 2012 10:48 am    Temat postu: dos tacos Odpowiedz z cytatem

Jedna z najlepszych aktualnie knajpek w Wawie ! Nie dość, że smacznie, klimatycznie to jeszcze ceny nie z kosmosu.
Polecam wszystkim a na Walentynki już rezerwuję stolik !
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: