| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:17 pm Temat postu: Česká Chodba |
|
|
Adres:
ul. Zwierzyniecka 30 31-105 Kraków
Opis: Oryginalne czeskie piwo i wino. Wyborna kuchnia czeska i polska. Miejsce przyjazne dzieciom. Imprezy okolicznościowe. Spotkanie biznesowe. Zapraszamy codziennie w godzinach 11-23. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:17 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sara.sara Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 9:37 am Temat postu: Warto tam iść! |
|
|
Fajna restauracja. Kuchnia pyszna! Obiad na średnio zasobną kieszeń Wnętrza eleganckie, obsługa b.miła, cicho, nastrojowo.
Na wieczór przy świecach super miejsce. Polecam, bo ja tam wracam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
3papryczki Nowy

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 9:58 am Temat postu: bardzo miło |
|
|
Byłem tam ostatnio ze znajomymi. Bardzo nam się podobało. Atmosfera na Biesiade w stylu krakowsko czeskim
znalazłem nawet w necie coś takiego: http://ceskachodba.notlong.com można sobie obejrzeć zanim się pójdzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pronto Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 10:46 am Temat postu: |
|
|
| Bardzo lubię czeską kuchnię, dlatego postanowiłem spróbować specjałów tej restauracji. Wybrałem indyka panierowanego w serze żółtym z knedliczkami szpinakowymi i zestawem surówek - pycha! Do tego duży wybór czeskich piw. A jeżeli o czeskie piwa chodzi - mam swojego faworyta - Staropramen był dopełnieniem miłego obiadu. Może ciut za drogo, ale raz na jakiś czas warto. Polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:36 am Temat postu: restauracja czeska w krakowie |
|
|
| Świetne jedzenie!!! |
|
| Powrót do góry |