Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Sie 26, 2013 7:37 pm Temat postu: Eventovnia Fabryka Marzeń |
|
|
Adres:
ul. Jarosławska 17a 61-321 Poznań
Opis: Firma Eventovnia Fabryka Marzeń zajmuje się szeroko rozumianą działalnością event' owo - cateringową. Poza standardową usługą dostarczenia menu i obsługi przyjęcia podejmujemy się kompleksowej organizacji całości wszelkich przedsięwzięć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Sie 26, 2013 7:37 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof Klim Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 26, 2013 2:33 pm Temat postu: Oferta gastronomiczna - kompleksowa |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów!
Mam kilka zasadniczych pytań, jednocześnie też chciałbym wyrazić opinię.
Niebawem organizuję dla kontrahentów mojej firmy spory bankiet, mniej więcej na 160-180 osób, szukam po sieci różnych ofert w celu wybrania najkorzystniejszej - czym się kieruję?
1. Kompleksowością organizacji (firma musi zorganizować wszystko od A-Z)
2. Alternatywnym podejściem ws. pomysłów i samej organizacji
3. Estetyką (potraw, bufetów, obsługi etc.)
4. Podejściem w kontakcie osobowym - bezpośrednim przedstawicieli firmy cateringowej
5. Ceną i jakością serwowanych dań i usług
Słyszałem dobre opinie o Eventovni, wiem, że zorganizowali gastronomię na NOCY KUPAŁY, znam właścicieli firm, dla których organizowali konferencje i bankiety, mam przyjaciela, dla którego zrobili event na 1300 osób. Wypowiadał się o Eventovni bardzo pochlebnie - współpraca bezbłędna, podobno widać pasję w oczach Panów - właścicieli Eventovni.
Pokazał mi zdjęcia z bankietu - byłem pod wrażeniem, sprzęt nienaganny - nowoczesny, obsługa szalenie elegancka i estetyczna, przy tym podobno bardzo profesjonalna i uczynna.
Zdjęcia tylko nie oddały smaku potraw, ale ich wygląd sprawiał wrażenie przygotowania ich z pietyzmem i poczuciem pewności w ich przygotowaniu.
Czy ktoś z Was korzystał z usług Eventovni? Co możecie powiedzieć na temat organizacji imprez z nią właśnie? Czy jeszcze jakieś inne alternatywy?
Pozdrawiam
Krzysztof Klim |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin Barełkowski Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2013 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Panie Krzysztofie,
Organizowałem w tym miesiącu szkolenie i konferencje dla moich pracowników, zleciłem cały projekt Eventovni. Nie zawiodłem się.
Szczerze przyznam, że prowadząc działalność od lat, nie współpracowało mi się jeszcze z nikim innym tak dobrze, jak z zespołem Eventovni. Pełen profesjonalizm i duża kreatywność myślenia.
Widać doświadczenie mimo młodego wieku, i pasję o której Pan pisał.
Było smacznie i zdrowo!
Polecam Marcin Barełkowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2013 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie organizowali piknik z kiełbaskami oraz piwem, i było super! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madzialena Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Korzystałam z cateringu na jubileuszu organizowanym u mnie w domu, przyjechali właściciele Eventovni z obsługą kelnerską, barmanem i szefem kuchni - na naszych oczach szef kuchni siekał tatara wołowego, który był przystawką podczas imprezy, kelnerzy pięknie obsługiwali gości, a barman serwował wyskokowe koktajle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2013 5:07 pm Temat postu: Warsztaty winiarskie |
|
|
Świetnie prowadzą warsztaty z wiedzy o winie, i wina samego w sobie.
Szczególnie polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|