Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

FIVE RESTAURANT
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 8:20 am    Temat postu: FIVE RESTAURANT Odpowiedz z cytatem

FIVE RESTAURANT

Adres:
UL. GRZYBOWSKA 5
00-132 WARSZAWA

Opis:
W naszej restauracji serwujemy dania kuchni miedzynarodowej, a naszą specjalnością są wyśmienite pasty oraz nagrodzona przez internautów pizza (ranking luty-marzec 2009). Oprócz stałego menu, od poniedziałku do piątku, proponujemy Państwu danie dnia czyli tradycyjny polski zestaw składający się z pysznej zupy i drugiego dania. Gorąco zachęcamy Państwa do odwiedzin lub skorzystania z naszych usług cateringowych. Sala przeznaczona dla osob niepalących. Dla amatorów dymka dostępne 3 stoliki objęte oddzielną wentylacją oraz sala VIP. Na życzenie, jest również do dyspozycji oddzielna sala VIP-lounge, która zagwarantuje komfort i dyskrecję w trakcie zebrań lub konferencji a także podczas zabawy. Koniecznie sprawdź naszą ofertę "SingRoom", gdzie z grupą znajomych spedzisz miło czas sprawdzając swoje umiejętności wokalne podczas zabawy karaoke. Nasza restauracja przygotowana jest na wizyty rodzin z najmłodszymi gośćmi, dla których przygotowaliśmy zabawki i niespodzianki.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 8:20 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
ja111
Gość

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 10:25 am    Temat postu: zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz z cytatem

ostatnio miałem wątpliwą przyjemność wizyty w tej "najlepszej włoskiej restauracji". Żurek - typowo włoska zupa, do tego rozgotowana kiełbasa, wyglądała jak podgrzewana od tygodnia. Stary smak zupy zabijają dodatkowym chrzanem. Uwaga, bo można się otruć! Zupa pomidorowa - czerwona breja składająca się głównie z sosu do pizzy, zupełnie bez smaku. Pizza - ciasto słodkie, składniki na pizzy wysuszone, zdecydowanie nie pierwszej świeżości.
Generalnie - jeżeli nie chcecie się potruć i choć trochę zależy Wam na dobrym smaku to zdecydowanie odradzam. W śródmieściu jest wiele lepszych, prawdziwie włoskich restauracji gdzie wszystko smakuje o niebo lepiej.
Powrót do góry
ZosiaM
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 1:40 pm    Temat postu: Dla mnie dobre ;) Odpowiedz z cytatem

Nie zgodzę się z przedmówcą. Byłam tam tydzień temu na kolacji. Ogólnie przyjemne miejsce n Też zamówiłam pizze i nie wydawało mi się, że cos jest nie tak. Ciasto typowo włoskie – cienkie i smaczne. Składniki też ok. Ale jak to bywa w życiu są gusta i guściki n Mnie smakowało!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 10:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dla mnie restauracja calkiem w porzo, bylam tam kilka razy, przeważnie na pizzy, nie mam zastrzezen, było ok, dobre w weekendy sa zniżki na piwo i na pizze, niezwykle się oplaca, dlatego najczęściej jestem tam wlasnie w soboty, na obsluge nie mogę narzekac, wystroj tez calkiem w porzadku,
Powrót do góry
Karoli
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:00 pm    Temat postu: dobre makarony w restauracji five restaurant w warszawie Odpowiedz z cytatem

w Five Restaurant jedliśmy kilkukrotnie całkiem smaczne makarony

plusem jest też to, że bardzo sprawnie obsłużono nas podczas pory lunchowej
Powrót do góry
Rodz.Grabowskich z Wnukam
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 6:22 pm    Temat postu: Dziękujemy Odpowiedz z cytatem

za pyszną kolację, - świeżutkie, smaczne dania, napitki i atrakcje dla najmłodszych a Panu Maćkowi z przemiłą obsługę Very Happy Bardzo przyjemne miejsce
Powrót do góry
Sylwia
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 12:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lokal odwiedzałam kilka razy, przeważnie wpadam na piwo ze znajomymi, ceny podobne jak w sieciowkach, ale tam jest duzy tlok, a five jest bardziej kameralny, dlatego go lubie, maja dobra kuchnie, jeszcze nigdy nie spotkała mnie przykra niespodzianka.
Powrót do góry
beti90
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 10:58 am    Temat postu: smaczny makaron Odpowiedz z cytatem

o restauracji dowiedziałam się z promocji kuponów grupona n n poszłam tam razem z koleżanką n zamówiłyśmy makarony n wzięłam ten makaron z krewetkami, nie byłam przekonana, ale zawsze w restauracjach, jak jestem pierwszy raz zamawiam coś czego nie jadłam n był naprawdę ok n wystrój i atmosfera także w porządku, być może jeszcze wrócę kiedyś
Powrót do góry
Ann
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 27, 2011 10:54 am    Temat postu: ;) Odpowiedz z cytatem

Też byłam z grupona. Jadlam paste bolonese. Smacznie i ogólnie przyjemnie. Jak na pierwsze wrażenie w porządku.
Powrót do góry
Martucha
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bolonese także mogę polecić n Choć dla mnie lasagne z mięsem jest mistrzostwem!! Robię własną w domu i przyznam, że nawet smakowo podchodzi troszkę do tej z five n No ale… nigdy chyba nie dorównam w zupełności tym restauracyjnym daniom …
Powrót do góry
Kowalka
Gość

PostWysłany: Sro Maj 04, 2011 1:46 pm    Temat postu: dobre Odpowiedz z cytatem

restauracje zapamiętałam doskonale z pizzy na wynos, choc przyznam ze nie czesto zamawiam gotowe dania do domyu, wole sama ugotowac, jednak pizza byla bardzo smaczna, zadnych spulchniaczy! a to sie czuje
Powrót do góry
kate
Gość

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 11:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no blonese jest dobre. jak zresztą wszystkie pasty. wpadam tam na lunche. mily kameralny lokal. nie ma wielu ludzi i dobrze, bo nie lubie jesc w tloku
Powrót do góry
kol88
Gość

PostWysłany: Pon Maj 09, 2011 1:37 pm    Temat postu: smacznie Odpowiedz z cytatem

Miałam przyjemność być kiedyś w tej restauracji. Tak więc ją ocenię.
Możę zaczne od obsługi. Ciepło mnie przyjęła i dała możliwość wyboru stolika.
Co do menu to zaimpnowały mi ładnie przyrządzone dania główne. Polędwiczki były badzo smaczne.
A na deser zjdałam tiramisu. Nic dodać, nic ująć.
Powrót do góry
li
Gość

PostWysłany: Pią Maj 13, 2011 10:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

luchne tutaj podaja naprawdę fajne i nie drogie n nie trzeba dlugo czekac na dania, a to na przerwie w pracy jest istotne n najlepsze sa chyba zestawy z makaronem, można najesc się do syta n
Powrót do góry
Leszek
Gość

PostWysłany: Pią Maj 13, 2011 1:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja również uważam, że makarony są w tej restauracji najlepsze, fajne połączenia składników przede wszystkim, na niektóre bym się wręcz nie zdecydowała, dziwne, ale czasem mam uprzedzenie do nowych i nieznanych dan, w każdym razie restauracja spisuje się, smacznie n
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: