| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 8:20 am Temat postu: FIVE RESTAURANT |
|
|
Adres:
UL. GRZYBOWSKA 5 00-132 WARSZAWA
Opis: W naszej restauracji serwujemy dania kuchni miedzynarodowej, a naszą specjalnością są wyśmienite pasty oraz nagrodzona przez internautów pizza (ranking luty-marzec 2009). Oprócz stałego menu, od poniedziałku do piątku, proponujemy Państwu danie dnia czyli tradycyjny polski zestaw składający się z pysznej zupy i drugiego dania. Gorąco zachęcamy Państwa do odwiedzin lub skorzystania z naszych usług cateringowych. Sala przeznaczona dla osob niepalących. Dla amatorów dymka dostępne 3 stoliki objęte oddzielną wentylacją oraz sala VIP. Na życzenie, jest również do dyspozycji oddzielna sala VIP-lounge, która zagwarantuje komfort i dyskrecję w trakcie zebrań lub konferencji a także podczas zabawy. Koniecznie sprawdź naszą ofertę "SingRoom", gdzie z grupą znajomych spedzisz miło czas sprawdzając swoje umiejętności wokalne podczas zabawy karaoke. Nasza restauracja przygotowana jest na wizyty rodzin z najmłodszymi gośćmi, dla których przygotowaliśmy zabawki i niespodzianki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 8:20 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ja111 Gość
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 10:25 am Temat postu: zdecydowanie nie polecam! |
|
|
ostatnio miałem wątpliwą przyjemność wizyty w tej "najlepszej włoskiej restauracji". Żurek - typowo włoska zupa, do tego rozgotowana kiełbasa, wyglądała jak podgrzewana od tygodnia. Stary smak zupy zabijają dodatkowym chrzanem. Uwaga, bo można się otruć! Zupa pomidorowa - czerwona breja składająca się głównie z sosu do pizzy, zupełnie bez smaku. Pizza - ciasto słodkie, składniki na pizzy wysuszone, zdecydowanie nie pierwszej świeżości.
Generalnie - jeżeli nie chcecie się potruć i choć trochę zależy Wam na dobrym smaku to zdecydowanie odradzam. W śródmieściu jest wiele lepszych, prawdziwie włoskich restauracji gdzie wszystko smakuje o niebo lepiej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZosiaM Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 1:40 pm Temat postu: Dla mnie dobre ;) |
|
|
Nie zgodzę się z przedmówcą. Byłam tam tydzień temu na kolacji. Ogólnie przyjemne miejsce Też zamówiłam pizze i nie wydawało mi się, że cos jest nie tak. Ciasto typowo włoskie – cienkie i smaczne. Składniki też ok. Ale jak to bywa w życiu są gusta i guściki Mnie smakowało! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 10:57 am Temat postu: |
|
|
| dla mnie restauracja calkiem w porzo, bylam tam kilka razy, przeważnie na pizzy, nie mam zastrzezen, było ok, dobre w weekendy sa zniżki na piwo i na pizze, niezwykle się oplaca, dlatego najczęściej jestem tam wlasnie w soboty, na obsluge nie mogę narzekac, wystroj tez calkiem w porzadku, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karoli Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:00 pm Temat postu: dobre makarony w restauracji five restaurant w warszawie |
|
|
w Five Restaurant jedliśmy kilkukrotnie całkiem smaczne makarony
plusem jest też to, że bardzo sprawnie obsłużono nas podczas pory lunchowej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rodz.Grabowskich z Wnukam Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 6:22 pm Temat postu: Dziękujemy |
|
|
za pyszną kolację, - świeżutkie, smaczne dania, napitki i atrakcje dla najmłodszych a Panu Maćkowi z przemiłą obsługę Bardzo przyjemne miejsce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sylwia Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 12:25 pm Temat postu: |
|
|
| Lokal odwiedzałam kilka razy, przeważnie wpadam na piwo ze znajomymi, ceny podobne jak w sieciowkach, ale tam jest duzy tlok, a five jest bardziej kameralny, dlatego go lubie, maja dobra kuchnie, jeszcze nigdy nie spotkała mnie przykra niespodzianka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
beti90 Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 10:58 am Temat postu: smaczny makaron |
|
|
o restauracji dowiedziałam się z promocji kuponów grupona poszłam tam razem z koleżanką zamówiłyśmy makarony wzięłam ten makaron z krewetkami, nie byłam przekonana, ale zawsze w restauracjach, jak jestem pierwszy raz zamawiam coś czego nie jadłam był naprawdę ok wystrój i atmosfera także w porządku, być może jeszcze wrócę kiedyś |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ann Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 10:54 am Temat postu: ;) |
|
|
| Też byłam z grupona. Jadlam paste bolonese. Smacznie i ogólnie przyjemnie. Jak na pierwsze wrażenie w porządku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martucha Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:51 am Temat postu: |
|
|
Bolonese także mogę polecić Choć dla mnie lasagne z mięsem jest mistrzostwem!! Robię własną w domu i przyznam, że nawet smakowo podchodzi troszkę do tej z five No ale… nigdy chyba nie dorównam w zupełności tym restauracyjnym daniom … |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kowalka Gość
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 1:46 pm Temat postu: dobre |
|
|
| restauracje zapamiętałam doskonale z pizzy na wynos, choc przyznam ze nie czesto zamawiam gotowe dania do domyu, wole sama ugotowac, jednak pizza byla bardzo smaczna, zadnych spulchniaczy! a to sie czuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kate Gość
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 11:31 am Temat postu: |
|
|
| no blonese jest dobre. jak zresztą wszystkie pasty. wpadam tam na lunche. mily kameralny lokal. nie ma wielu ludzi i dobrze, bo nie lubie jesc w tloku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kol88 Gość
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 1:37 pm Temat postu: smacznie |
|
|
Miałam przyjemność być kiedyś w tej restauracji. Tak więc ją ocenię.
Możę zaczne od obsługi. Ciepło mnie przyjęła i dała możliwość wyboru stolika.
Co do menu to zaimpnowały mi ładnie przyrządzone dania główne. Polędwiczki były badzo smaczne.
A na deser zjdałam tiramisu. Nic dodać, nic ująć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
li Gość
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 10:57 am Temat postu: |
|
|
luchne tutaj podaja naprawdę fajne i nie drogie nie trzeba dlugo czekac na dania, a to na przerwie w pracy jest istotne najlepsze sa chyba zestawy z makaronem, można najesc się do syta  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Gość
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 1:08 pm Temat postu: |
|
|
ja również uważam, że makarony są w tej restauracji najlepsze, fajne połączenia składników przede wszystkim, na niektóre bym się wręcz nie zdecydowała, dziwne, ale czasem mam uprzedzenie do nowych i nieznanych dan, w każdym razie restauracja spisuje się, smacznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|