Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gościniec Oycowizna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:46 am    Temat postu: Gościniec Oycowizna Odpowiedz z cytatem

Gościniec Oycowizna

Adres:
ul. Słoneczna 241, Lesznowola/Magdalenka
05-506 Lesznowola

Opis:
Gościniec Oycowizna to nie tylko malownicza i pełna uroku restauracja z polskim jadłem. Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom zorganizujemy dla Was każde przyjęcie. Od pomysłu do jego realizacji gwarantujemy pełną satysfakcję i najwyższy poziom usług - niezależnie od tego czy planujecie małe spotkanie, czy też masową imprezę. Pomożemy Wam we wszystkim - od znalezienia odpowiedniego miejsca na imprezę, wybrania menu po zorganizowanie dodatkowych wymarzonych przez Was atrakcji. Zawsze dostosujemy się do Waszych potrzeb i zapewnimy doskonałe jedzenie, profesjonalną obsługę, dekoracje, wyposażenie oraz transport. Specjalizujemy się w różnego rodzaju imprezach cateringowych, które organizujemy we wskazanym przez Was miejscu bądź u nas w Gościńcu. Są to m.in.: - Garden Party/ pikniki- dbamy o dekoracje stołów, odpowiednie oświetlenie i inne atrakcje, jakie sobie tylko wymarzycie, - Bankiety - w formie bufetu szwedzkiego, angielskiego, imprezy zasiadanej lub koktajli, - Bale - sylwestrowe, karnawałowe, andrzejkowe, gimnazjalne, studniówkowe, tematyczne - Wesela - zarówno w domu jak i na świeżym powietrzu np. w ogrodzie - Imprezy firmowe/eventy- szkolenia/ konferencje, otwarcia obiektów, imprezy promocyjne - Imprezy okolicznościowe - rocznice, urodziny, chrzciny, komunie, nobilitacje, konsolacje itp. - Dania na wynos - dla większej grupy osób zamówienie dowozimy na miejsce, Gości indywidualnych zapraszamy do Gościńca osobiście. Na specjalne życzenie dostosowujemy nasze menu do tematu spotkania/imprezy. Przygotowujemy wówczas także menu tematyczne, np. kuchnia włoska, meksykańska, francuska, grecka, węgierska, rosyjska itp. - ZORGANIZUJEMY DLA WAS IMPREZĘ NAWET NA KILKA TYSIĘCY OSÓB! - ZREALIZUJEMY ZLECENIA POZA GRANICAMI KRAJU ! - PRZED PODJĘCIEM DECYZJI O WYBORZE DAŃ MOŻECIE SPRÓBOWAĆ ICH U NAS W GOŚCIŃCU ! - OFERUJEMY DOWÓZ DAŃ NA SPECJALNE ZLECENIA FIRMOWE !!! Zapraszamy Was serdecznie! Gościniec Oycowizna Catering - gościmy ze smakiem!
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 6:46 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Bodgan
Nowy
Nowy

PostWysłany: Nie Mar 07, 2010 8:51 pm    Temat postu: Re: Gościniec Oycowizna Odpowiedz z cytatem

Gdziezjesc.info napisał:

zapewnimy <b>doskonałe jedzenie, profesjonalną obsługę, dekoracje

Porażka!
Lokal z takim zadęciem i takimi ambicjami, siermiężnie-mieszczańsko stylizowany na ludowo poległ na najbardziej polskim daniu – na zrazach. Same zrazy, surowato-zgniłowate z jakimś zwiędło-solonym ogórkiem – załóżmy, że mogły się nie udać. Ale, że Kuronie z adiutantami nie opanowali sporządzenia buraczków, by nie były gorzko-nijakie, ani nawet ugotowanie kaszy gryczanej, do stanu innego niż wodzianka! No jak już nic się nie udało, to można było te biedną gryczaną kupić w spożywczaku, a nie wziąć jakieś wymioty (w sensie wymiecienia) zatęchłej starej skrzyni, czy starego niemytego koryta dla świń. Stęchlizna i syf. Inne dania (było na 4 osoby) – też nieporozumienie. Obsługa nadęto-uniżona, z bólem wykonująca pracę (dodam, że byliśmy ubrani po ludzku, bez dresów i swetrów ze złotą nitką – może tam to błąd). Za to cena – jak w Bristolu. Żenada. Obciach. Nigdy więcej.

Polecam wpisy na forum mieszkańców Piaseczna. Opinie takie same.
Powrót do góry
guzik
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Mar 19, 2010 1:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem trochę zaskoczona powyższą opinią - jakiś czas temu byłam w gościńcu Oycowizna na imprezie firmowej (tak tak, marketing też musi czasem się wyrwać z biura n ) i muszę przyznać, że dawno tak dobrze się nie bawiliśmy w jakimś lokalu - jedzenie było całkiem smaczne, dość "swojskie" n a obsługa sprawnie się zajmowała swoją pracą - zdecydowanie na odwrót niż pan wspomina.. może warto było zwrócić się do kogoś w tej sprawie, tzn. do managera, kierownika sali (nie wiem akurat, jaki jest tam układ, bo nie było potrzeby nikogo prosić, ale czasem i nam się zdarza nie być zadowolonym - zawsze zaczynamy od prośby o interwencję - czasami skutkuje... wiem, że szkoda, że czasami, ale warto próbować). Ogólnie o Oycowiźnie mam bardzo dobre zdanie, szczególnie, że ktoś z pracy wspominał o weselu w tym miejscu i nie obiło mi się o uszy nic złego (a takie opinie najczęściej się przekazuje innym)... Nie mam tam za bardzo po drodze, ale nie ukrywam, że poleciłabym ten lokal. Ciekawe skąd tak rozbieżne opinie...
Powrót do góry
MiKuś
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 1:51 pm    Temat postu: gościniec Oycowizna Odpowiedz z cytatem

też miałem tam raz imprezę firmową - raczej nie mieliśmy zarzutów, może z wyjątkiem rzadko pojawiającej się obsługi, ale to się daje naprawić
Powrót do góry
sylwina19872
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 8:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja miałam okazję niedawno gościć tam na imprezie firmowej i muszę przyznać że jestem zaskoczona wypowiedzią Bogdana. Jeśli chodzi o klimat i jedzenie to naprawdę nie było na co narzekać. Obsługa również była bardzo miła i sympatyczna, poza małymi wyjątkami, ale one wynikały chyba tylko i wyłącznie z tego że były to początki tej kelnerki. Jednak jeśli chodzi o firmy które organizują bankiety Warszawa to mimo wszystko poleciła bym Dzioba Catering. Firma rewelacyjna jeśli chodzi o organizację tego typu imprez. Wszystko jest organizowane na najwyższym poziomie, nie miałam się do czego przyczepić. Na ich stronie możecie sobie zobaczyć jak to wszystko mniej więcej wygląda ale na pewno nie oddaje to w pełni tego co wychodzi w praktyce. Jedzenie jest bardzo dobre, a firma jest w stanie dopasować się do konkretnych wymagań klienta. Ponad to zajmują się również cateringiem na terenie Warszawy. Jak na to co są w stanie zaoferować to ich ceny nie są wcale wygórowane. Jak już ktoś z was korzystał z ich usług to dodajcie swoją opnie. A jak ktoś z was ma jaką firmę godną polecenia która organizuje tego typu bankiety to dajcie mi znać.
Powrót do góry
Jolanta
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 11:36 am    Temat postu: bardzo smacznie Odpowiedz z cytatem

Ja akurat zamówiłam typowo polski rosół i powiem szczerze - rosół jak z domu, nie żadna jakaś tam woda zaprawiona kostką rosołową. Jadłam również wątróbkę i też jestem mile zaskoczona. Niedawno rozmawiałam z koleżanką, która jak się okazało jest tam dość często i chwali niesamowicie. Zastanawiam się, czy nie zorganizować tam imprezy firmowej. Może ktoś napisze więcej, jak to wygląda?
Powrót do góry
Karol1964
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2012 2:56 pm    Temat postu: Gościniec Oycowizna - genialna kuchnia Odpowiedz z cytatem

Ja się zgadzam co do cateringu - jest doskonały. Chyba już dawno nie jadłem tak dobrych tradycyjnych potraw. Kolega który załatwiał to wszystko na ślub swojej córki chwali również samo załatwianie spraw formalnych. Mówi że wszystko poszło gładko i szybko, osoby z którymi to załatwiał wiedziały czego oczekuje, a rzadko się zdarza takie zrozumienie. Skłaniam sie ku Oycowiźnie na catering na komunie córki. W samej restauracji była znajoma, ja się wybieram niedługo i liczę na to ze dania będa tak samo pyszne jak na przyjeciu u kolegi n Licze jeszcze na wszelkie informacje od osób, ktore korzystały
Powrót do góry
MarcinK
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2012 12:03 pm    Temat postu: Oycowizna Gościniec Odpowiedz z cytatem

Urzekał mnie wystrój. Idealny jak dla takiego miejsca, bez żadnego zbędnego przesytu, tandety. Jeśli chodzi o potrawy, to zdecydowanie polecam i na catering i na obiad z rodziną ze znajomymi. Catering zamawialiśmy na komunię naszej córki i znalazło sie coś dla każdego - ryby, mięsa, dla dzieciaków dobre desery. Bardzo dobrze wyglądało to też od strony formalnej. Miła, sympatyczna atmosfera.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: