| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 1:16 pm Temat postu: GOSPODA KAMPINÓWKA |
|
|
Adres:
ul. Tetmajera 38 05-080 Izabelin C k/ Warszawy
Opis: Nasza restauracja położona jest 15km od Centrum Warszawy. Lokal posiada dwie sale (dolną na 50miejsc i górną na 70 miejsc) oraz ogródek letni na około 250miejsc. Dysponujemy bardzo dużym, bezpiecznym parkingiem. Mimo, iż usytuowani jesteśmy niedaleko od Warszawy poczujecie u nas zapach wielkiego lasu, czar ostępów leśnych, wydm wrzosami porośniętych i nieprzebytych bagien. I w tak sielskiej atmosferze zorganizujemy dla Państwa zjazdy, konferencje, spotkania integracyjne, pikniki, ogniska, grille, przyjęcia okolicznościowe: wesele, chrzciny, komunie, przejażdżki bryczką lub kuligi. Zajmujemy się również organizacją cateringu. Gospoda Kampinówka położona jest na skraju Puszczy Kampinoskiej przy Centrum Edukacji Kampinoskiego Parku Narodowego. Odwiedzając nasz lokal mają Państwo również okazję zobaczyć to miejsce. W Centrum Edukacji znajdują się dwie stałe ekspozycje dotyczące przyrody Kampinoskiego Parku Narodowego, jak również wystawy tematyczne. Centrum Edukacji dysponuje dwiema salami konferencyjnymi oraz bazą noclegową. Zachęcamy również do spacerów szlakami turystycznymi i ścieżką dydaktyczną. Być może podczas pieszej wycieczki uda się Państwu spotkać króla puszczy - łosia. Nieopodal znajduję się również polana „Jakubów” , na której można zorganizować pikniki przy ognisku i grillu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 1:16 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paveł Początkujący

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 9:01 am Temat postu: Gospoda Kampinówka |
|
|
Gospoda Kampinówka, to idealne miejsce na niedzielny wypad rowerowy połączony z obiadkiem w fajnym miejscu. Bywam tam często z wyjątkiem zim  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
layla30 Nowy

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 10:19 am Temat postu: Gospoda Kampinówka |
|
|
Mieszkam obok i tak się ostatnio wkurzyłam na Gospodę Kampinówkę, że postanowiłam tym razem nie odpuścić.
Dostaliśmy mięso suche jak deska - kelnerka twierdziła, że nie możemy go pokroić z winy noża! Jak można tak wysuszyć kurczaka? Do mięsa miał być sos myśliwski - okazał się z torebki i doprawiony dżemem śliwkowym! To są chyba jakieś kpiny z człowieka. Do tego dania była podkwaśniała surówka.
Do tego kilka razy zdarzyło mi się, że zostaliśmy poproszeni o szybsze zjadanie bo zamykają lokal. No to już jest szczyt wszystkiego. Mycie podług podczas jedzenia jest tam normą. Kelnerzy mają wszystko w nosie łaskawie obsługują...
Zdecydowanie odradzam to miejsce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaasmuk Gość
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 3:38 pm Temat postu: kampinówka |
|
|
| miejsce bardzo ładne. Byłam wielokrotnie z czego kilkakrotnie jadłam. Niestety powtarzająca się sytuacja to nieświeże jedzenie. Pyzy ze skwaśniałym mięsem. To samo kartacze. Obawiam się, że kupione gotowe i to gorszej jakości. Po ostatnim obiedzie parę miesięcy temu odechciało mi się tam bywać. A jeszcze stare ciasta: szarlotka i sernik...........Niestety.....!!!! A ceny nie najniższe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
messer777 Nowy

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 1:16 am Temat postu: |
|
|
| nie mogę do końca zgodzić się z argumentami moich interlokutorów co do świeżości potraw i zachowania obsługi. zwykle odwiedzam to miejsce w porach wiosenno-letnio-jesiennych gdzie przewija się przez niego dosyć spora liczba gości i nie dane mi było jak do tej pory rozchorować się po czymkolwiek z repertuaru dań Kampinówki. a było naprawdę tego sporo, zawsze smaczne,świeże i podane z kulturą. jedyny mankament to niestety ilość obsługi tam zatrudnionej. w weekendy, w porze obiadowej można mocno zgłodnieć oczekując na realizację zamówienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|