| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 7:17 am Temat postu: Gospoda Pod Kogutem |
|
|
Adres:
ul. Rakowiecka 43a, róg Opoczyńskiej 02-521 Warszawa
Opis: Przytulny lokal z wydzielonym barem. Idealny na biesiady wódeczkowe, świetne miejsce do spotkań " naszej klasy". Kuchnia polska domowa ze smaki babcinymi. Specjalność prosie w całości, golonka w piwie, pierogi, smalec gratis.W okresie przedświatecznym zalecana rezerwacja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 7:17 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jedzer :) Nowy

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:52 am Temat postu: gospoda pod kogutem przy niepodległości |
|
|
wizyta w gospodzie pod kogutem należy do tych dla odważnych - jest to raczej bar niż restauracja i to bar w tym gorszym tego słowa znaczeniu - lekko przerażającym ogólnie szybko wyszliśmy, zanim się rozgościliśmy.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medialny Nowy

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 2:55 am Temat postu: W porządku :-) |
|
|
Co kto lubi. Mnie się podoba.
Jadłem dwa razy. Raz z kolegą, raz z szefem z pracy.
To JEST restauracja ale z tradycyjną polską kuchnią, bez żadnych majonezów w typie SUSHI, KEBAB, PIZZA czy inne cuda.
Śledź, żur, golonka, żeberka - dużo, syto i smacznie.
Mnie się podobało, jest tu miło, swojsko, każdy się wygodnie rozsiada, głośno rozmawia i jest OK.
Polecam zwłaszcza na męskie biesiady ale obiad z dziewczyną też tu można spokojnie zjeść.
Ceny bardzo przystępne.
Ocena w skali 1-5: 3,50 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|