Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 9:09 am Temat postu: Hotel Jasek |
|
|
Adres:
ul. Sułowska 39 51-180 Wrocław
Opis: Wiemy jak wiele trudu wiąże się z organizacją wesela, dlatego chcielibyśmy Państwu pomóc. Z naszym wsparciem będzie z pewnością łatwiej, lepiej, zadbamy o każdy element związany z dekoracją sali, stroną kulinarną. Szef kuchni oraz cała obsługa zapewni Państwu wspaniałe chwile oraz miłą atmosferę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 9:09 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aga Gość
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 2:13 pm Temat postu: pyszne jedzenie |
|
|
chciałabym ucałować rączki pan kucharza z Hotelu Jasek we Wrocławiu, Jadłam tam łososia w pysznym sosie beszamelowym i lasanie ze szpinakiem, po prostu dzieło sztuki. wszystko było rewelacyjnie pyszne. pozdrwiam serdecznie aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jan z Wiednia Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2014 8:52 am Temat postu: dobrze zjadłem i mi jeszcze trafnie powróżyli jak nikt!!! |
|
|
Niedość że dobrze zjadłem w Jasku to mi tam jeszcze wróżyli wybitni wróżbici Małgorzata i Grzegorz z Wrocławia. Wróżbici mnie zaskoczyli swoją wiedzą wszechstronną. Uratowałem padające interesy i małżeństo i wiele więcej... Pozdrawiam i polecam. Jan z Wiednia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|