| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 10:54 am Temat postu: Hotel Restauracja Alexandra *** |
|
|
Adres:
ul. Radosna 6 62-010 Pobiedziska
Opis: Hotel Restauracja Alexandra znajduje się w Pobiedziskach, malowniczej miejscowości położonej na Szlaku Piastowskim - nieopodal Poznania i Gniezna. W eleganckich wnętrzach Restauracji serwujemy wyśmienite dania kuchni polskiej i europejskiej oraz wykwintne wina z całego świata. Zapraszamy do skosztowania wyjątkowego menu opartego na niebanalnych pomysłach i bogatym doświadczeniu Szefa Kuchni. Organizujemy bankiety, spotkania firmowe, szkolenia, uroczyste przyjęcia rodzinne - chrzciny, urodziny, komunie, bale, polecamy profesjonalnie przygotowany catering. Sala konferencyjna: 35-40 osób. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 10:54 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzej Gość
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 4:04 pm Temat postu: Wyśmienite! |
|
|
Mogę polecić z czystym sumieniem! Wyśmienite polędwiczki, które jadłem na kolacji rocznicowej, moja luba również chwaliła swoje danie . Szczególnym przeżyciem jest deser, na który zamówiliśmy perły dworskich sadów czy coś w tym guście . Przepyszne kuleczki z jabłek w rewelacyjnym sosie! Szczerze polecam od tego układanie swojego menu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|