| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ali Gość
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 5:30 pm Temat postu: india curry dno jakich malo |
|
|
| siemanko pare slow o mojej bylej ulubionej reastauracyjce ktora kiedys byla calkiem fajna i serwowano tam dobre jedzonko natomiast od pewnego czasu ogladam jak restauracja ta obniza loty za sprawa podejrzewam kiepskiego menagera tejze restauracji podam tylko pare przykladow od paru miesiecy nie sa dostepne pozycje ktore sa w menu nie ma kawy bo ekspres nie dziala i co najwazniejsze nie ma juz profesjonalnych kelnerow tylko lata kilku hindusow ktorzy nie powinni wogole obslugiwac gosci a i najwazniejsza sprawa jak przeczytalem jak sie reklamuje ta restauracja na tej stronie chodzi mi o lunche do biura i catering z pierwszym jest tak ze jak korzystalismy z tej uslugi to codziennoscia byly 2 godzinne opoznienia natomiast catering nas porazil totalna amatorka od ustalania menu z menagerem ktory raczej powinnien kozy pasc w bombaju do samej imprezy ktora byla wogole nie przygotowana poniewaz jak nam powiedzieli kelnerzy " wie pan co my mozemy jak baran robi impreze " dziekuje za ta restauracje pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali Gość
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 12:40 am Temat postu: |
|
|
| komentarz po ponownej wizycie kurcze myslalem ze sie uprzedzilem do tej knajpki ale po ostatniej wizycie wiem ze to jednak jest [cenzura] i ze nic tam ciekawego sie nie spotka samo to ze teraz stawiaja ulozone papierowe serwetki zamist materialowych to przy tym poziomie restauracji do ktorej staraja sie kandydowac to jest zenada a ze wspomne o marnej obsludze i o zarciu z mikrofali to juz wiem ze nie przesadzilem wczesniej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julia Gość
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 6:14 pm Temat postu: Ali zastanów się co Ty piszesz! |
|
|
| człowieku czego Ty wymagasz?!to jest tylko Polska a India Curry jest na prawdę obslugiwana świetnie.Długo trzeba czekać?-bo to nie Mc'Donald!Kelnerzy?-świetni, mili, uprzejmi.Myslisz ze kazdy moze zostać kelnerem?-może ty sie zatrudnisz w restauracji i będziesz obslugiwał klientow?zastanow sie co piszesz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 2:07 pm Temat postu: Re: Ali zastanów się co Ty piszesz! |
|
|
| Julia napisał: | | człowieku czego Ty wymagasz?!to jest tylko Polska a India Curry jest na prawdę obslugiwana świetnie.Długo trzeba czekać?-bo to nie Mc'Donald!Kelnerzy?-świetni, mili, uprzejmi.Myslisz ze kazdy moze zostać kelnerem?-może ty sie zatrudnisz w restauracji i będziesz obslugiwał klientow?zastanow sie co piszesz! |
jestem kelnerem od lat 11 wiec proponuje tobie sie zaglebic w tajniki prawidlowego serwisu no chybaa ze sie cos zmienilo na plus z czego bede bardzo zadowolony bo dawno mnie tam nie bylo pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julia Gość
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:45 am Temat postu: hmm... |
|
|
| nie jest ważne czy jesteś 11 lat kelnerem czy krótki okres czasu.czasami kelnerzy którzy sie dopiero pojawią w restauracji są lepsi od tych którzy pracują rok czy dwa. A co do jedzenia; jak napisałam to nie mc'donalds,w india curry jest wszystko świeże, a przyżądzanie jedzenia nie zależy od kelnerów i przydałoby się być tolerancyjnym;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali Gość
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 7:13 pm Temat postu: Re: hmm... |
|
|
| Julia napisał: | | nie jest ważne czy jesteś 11 lat kelnerem czy krótki okres czasu.czasami kelnerzy którzy sie dopiero pojawią w restauracji są lepsi od tych którzy pracują rok czy dwa. A co do jedzenia; jak napisałam to nie mc'donalds,w india curry jest wszystko świeże, a przyżądzanie jedzenia nie zależy od kelnerów i przydałoby się być tolerancyjnym;/ |
jedzonko rzeczywiscie sie poprawilo co mnie bardzo cieszy bo jak juz pisalem fakt obnizenia lotow przez to knajpke lotow bardzo mnie smucil natomiast co do twojego wykladu na temat kelnerstwa pozostawie to bez komentarza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|