| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:40 am Temat postu: KARCZMA POD BAŻANTEM |
|
|
Adres:
Bramki, ul. Łódzka 38a 05-870 Błonie
Opis: Lokal posiada restaurację na ok. 50 miejsc i salę barową na 120 miejsc otwartą 24h. Obsługujemy grupy zorganizowane i organizujemy imprezy okolicznościowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:40 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Gość
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:31 am Temat postu: Pod Bażantem |
|
|
Witam !
Na co dzień jestem dośc wyrozumiałym człowiekiem, ale to co przydarzyło mi się ( i moim zaproszonym gościom ) 2 listopada w Państwa restauracji, muszę zakwalifikowac do najbardziej kuriozalnych, niemiłych i co najmniej zdumiewających przygód w ciągu wielu lat mojego życia !
Zatrzymaliśmy się w czasie podróży, by zjeśc po prostu obiad. Obiekt wyglądał interesująco. Wnętrze zachęcające. Ale .......
Po złożeniu zamówienia czekaliśmy 15, 20, 30 minut i nic szczególnego się nie działo ! Specjalnie z mojej inicjatywy, by było wygodniej dla Państwa kuchni, zamówiliśmy 3 takie same dania i frytki dla młodego człowieka. Po 35 minutach moje zniecierpliwienie skłoniło mnie do zwrócenia uwagi kelnerce, by zainteresowała się, co dzieje się w kuchni. Po następnych 5 ninutach dostaliśmy zestawy surówek. I dalej nic ! Odnalazłem kelnera i dałem mu 2 minuty na zrealizowanie zamówienia. Chlopak zareagował natychmiast, ale wywołał chyba zdziwienie personelu kuchennego, bo zamiast brac się do pracy zaczęli mało dyskretnie przez uchylone drzwi oglądac "awanturujących " się gości. Po 45 minutach dostaliśmy w końcu dania i frytki ( dziwne , że frytki potrafią sie smażyc tyle czasu ?! ). Ziemniaki były zimne, a drób był ledwie odgrzany.
Personel kelnerski bez zarzutu. Żal, że muszą stac na pierwszej linii frontu i odbierac niemiłe komunikaty od klientów, podczas gdy kuchnia ma gdzieś klientów i właściciela restauracji.
I jeszcze obcesowy personel sprzątający w okolicy toalet !
Jedno wiem na pewno ! Nie polecę tego adresu nikomu, nawet głodnemu wrogowi. Wszak jest to restauracja położona przy drodze dla śpieszących się podróżnych.
Jeśli ta karczma ma właściciela, któremu zależy na tym, by zarabiac, to natychmiast wymieniłbym personel kuchni, który taką "pracą" okrada i przysparza kłopotów właścicielowi.
Powtórzę się jeszcze raz. Nie polecę "Karczmy pod bażantem" w Bramkach nikomu, a wręcz będę ostrzegał znajomych i na forach internetowych przed zatrzymywaniem się w tym miejscu.
Życzę powodzenia, lecz bez zdecydowanych decyzji kadrowych nie wierzę w to.
Pozdrawiam właściciela ( i współczuję mu ). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|