| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 8:53 am Temat postu: Kotłownia - Restauracja i skład win |
|
|
Adres:
ul. Suzina 8 01-586 Warszawa
Opis: Na warszawskim Żoliborzu, w historycznym miejscu - starej kotłowni WSM przy ul. Suzina 8, stworzyliśmy miejsce, które łączy w sobie "żoliborskość" - trochę oderwaną od pędzącej reszty Warszawy - z kulturą spożywania wina i kuchnią właściwą śródziemnomorskiemu klimatowi Włoch. Znajdą tutaj Państwo wina włoskie z małych, lokalnych, rodzinnych winnic, mających często wielowiekowe tradycje. Restauracja dysponuje 54 miejscami, dwiema salami z możliwością organizowania zamkniętych spotkań. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 8:53 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monique Gość
|
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 9:33 am Temat postu: Sniadanie na Piątkę! |
|
|
| Rewelacja! Obsługa na medal. Pomimo iz Kotłownia czynna od 13:00, przyjęli dwie spragnione sniadania i kawy klientki z Krakowa szykując im przepyszne bagietki na cieplo! To się nazywa wyjście na przeciw klientowi! Tak trzymac! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kotłownia Gość
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 6:28 pm Temat postu: zawiedzenie |
|
|
Witam,
byłem któregoś razu wraz ze znajomym w "kotłowni". Atmosfera w lokalu- świetna, jedzenie też dobre, niestety nie dociera na czas do stolika!
Dlatego też goście wychodzą po zjedzeniu przystawek. Rozumiem, że była grupa zorganizowana przy której było sporo pracy ale logiczne jest to więcej pracy- bierzemy do pomocy osobę więcej. Tak by klient indywidualny nie czekał na główne danie ponad 40 minut od zamówienia.
Myślę, że kiedyś odwiedzę jeszcze ten lokal. Narazie jednak mówię nie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maciek Ch. Gość
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 4:11 pm Temat postu: Mniam.... |
|
|
Kuchnia coraz bardziej wyrafinowna, miło zauwazyc taki progresik. Wracam chetnie i polecam szczerze.
Ps. Koledze, który za długo czekał na zamowione danie proponuje restauracje specjalizujace sie w daniach " na szybko" a nie sie emocjonowac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pat Gość
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 11:09 pm Temat postu: Naprawdę przyjemne miejsce |
|
|
| Wspaniałe miejsce - pyszne jedzenie, dobre ceny jak na okolicę - bardzo dobre niszowe wina. Dużo ludzi mówi samo za siebie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 11:57 am Temat postu: Polecam |
|
|
Atmosfera lokalu po prostu genialna - drewniane surowe stoły, cegła i wszechobecne wino Jedzenie pycha - niektóre potrawy w porcji na jedną osobę mimo niesamowitego smaku są nie do przejedzenia gorąco polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ula Gość
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 10:04 pm Temat postu: Wspaniała atmosfera |
|
|
| Pyszne jedzenie, przemiła obsługa i naprawde świetna atmosfera. Jadłam tam kilkakrotnie i za każdym razem dania z mojego talerza znikały momentalnie!! Do tego moje ukochane ciasto czekoladowe !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wwz Gość
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 8:44 am Temat postu: restauracja kotłownia warszawa żoliborz |
|
|
bardzo niemiła pani obsługująca gości na wejściu!
jedzenie słabe, choć widać, że się starają. tutaj bym się nie czepiał.
no ale ten brud na wejściu.. wstyd! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 10:44 am Temat postu: restauracja kotłownia warszawa żoliborz |
|
|
| smaczne jedzenie, faktycznie obsługa średnio miła no i niestety.. tej brudnej na wejściu podłogi nie da się nie zauważyć.. ale lokal całkiem miły. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|