| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:55 pm Temat postu: Krasnodwór |
|
|
Adres:
ul. Kocjana 70 róg Zaboreczne 01-473 Warszawa
Opis: Niespotykane w warunkach Warszawy położenie wśród lasów i łąk Parku Leśnego Bemowo, w sąsiedztwie trzech rezerwatów przyrody z wyjątkowym klimatem Puszczy Kampinoskiej zapewnia naszym Klientom codziennie od godziny 12:00 poczucie intymności i możliwości obcowania z naturą. Restauracja Krasnodwór to wyjątkowe miejsce oferujące miłą atmosferę, spokój, wyśmienitą kuchnię oraz możliwość pełnego relaksu bądź aktywnej rozrywki, w zależności od potrzeb ciała i ducha. Stylowe wnętrze restauracyjne, Ogród Zimowy, letni ogródek wraz z rozległymi terenami zielonymi, umożliwiają organizację zarówno małych spotkań biznesowych i okolicznościowych, jaki i pikników firmowych dla kilkuset Gości i więcej. 150 m od obiektu wstępujemy w otulinę Puszczy Kampinowskiej. Wydzielone ścieżki spacerowe, rowerowe oraz zdrowia Parku Leśnego Uroczysko-Bemowo o długości kilkudziesięciu km gwarantują możliwość spędzenia wolnych chwil na łonie natury. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:55 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 9:48 pm Temat postu: |
|
|
| Super miejsce z klimatem,obsługa miła i potrafiąca doradzić dobre wino do dań serwowanych.Dania serwowane mają odpowiednią gramaturę i są ładnie podane, oczywiście bardzo smaczne.polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 10:41 am Temat postu: restauracja krasnodwór w warszawie |
|
|
| Bardzo elegancka restauracja idealna na wesele - byliśmy tam z żoną jesienią na obiedzie niedzielnym. Rewelacja - cisza, spokój, miła obsługa i smaczne jedzenie. Świetne miejsce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NIKA Nowy

|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, mieliśmy wesele w restauracji Krasnodwór spędziliśmy tam nie zapomniane chwile, zabawa była do samego rana. Jedzenie bardzo dobre, dania mieliśmy serwowane w półmiskach i dodatki w salaterkach. Jedzenia nie byliśmy w stanie przejeść więc zrobiliśmy poprawiny na drugi dzień . Obsługa nie naganna, polecam to miejsce my mamy już rezerwacje na kolejną imprezę rodzinną.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klara Gość
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 5:31 pm Temat postu: Do pana krytykującego |
|
|
| Nie wiem , gdzie Pan krytykujący tą restauracje był na weselu , ale na pewno nie w Krasnodworze... byłam tam kilkakrotnie nie tylko na weselach , ale też imprezach okolicznościowych i zawsze było idealnie, być może jedzenie nie należy do najbardziej wyszukanych , ale jest smaczne . Sposób podawania również nienaganny. Znam właścicieli i wiem ,że bez powodu też nie uciszają. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walentynka Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 4:46 pm Temat postu: Walentynkowy wieczór |
|
|
Miałam przyjemność "spędzić" tam wieczór walentynkowy. Restauracja powinna stwarzać przyjemny nastrój, intymny... Niestety tak nie było. Przystawka z proponowanego menu walentynkowego na dzień dobry nie trafiła na nasze stoły - kelner zapomniał ją przynieść Nastawianie się na dziczyznę skończyło się rozczarowaniem, bo jak się okazało - od niedzieli były braki w kuchni z mięsem... A walentynki były we wtorek...
Nie wiem, jakie tempo narzuca się w jedzeniu w tej restauracji, ale nasze talerze na stole były może przez 5 minut. Kelner niczym torpeda nagle sobie przyszedł i zaczął sprzątać. Nie skończyliśmy zjeść. Ale może to i dobrze, bo nie było czego żałować. Jedzenie było niesmaczne, a 2 dania z 6 były podane prawie na surowo.
Zastrzeżenie mam do kelnera, który nie potrafił butelki wina rozlać do 4 kieliszków w dwóch kolejkach.
Kolacja za 500 zł i ogromne rozczarowanie miejscem, do którego na pewno nie wrócę.
A cen już nawet nie chce mi się komentować. Określenie - drogo, to mało powiedziane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karina85 Gość
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 10:30 am Temat postu: Pięknie i smacznie |
|
|
| W restauracji Krasnodwór bywam często , zwłaszcza na imprezach zorganizowanych , zawsze było tam pięknie , pysznie i miło i tak zostało do dzisiaj . Jak najbardziej polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|