| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 9:52 am Temat postu: Krokiecik |
|
|
Adres:
ul. Zgoda 1 00-018 Warszawa
Opis: Krokiecik to samoobsługowa restauracja, z urozmaiconą kuchnią międzynarodową idealna na śniadania przy kawie i porannej prasie oraz codzienny szybki lunch w centrum miasta. oprócz stałej karty menu, dla urozmaicenia oferty w Krokieciku można zjeść codziennie inne dania proponowane przez szefa kuchni. Krokiecik jest stworzony dla wszystkich, żyjących w ciągłym pośpiechu, szczęśliwych posiadaczy wymagającego podniebienia, którzy wysoko cenią wygodę i jakość. Zmyślą o tych, którzy lubią nietradycyjne potrawy i cenią wymyślne kompozycje smakowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 9:52 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
inka Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Fajny lokal, ja preferuję ostatnią salę, gazetka w dłoń, jajka na bekonie ze świeżymi pomidorami na śniadanko, naleśniki z malinami i bitą śmietaną i już wiem, że dobrze zaczęłam dzień  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzix Nowy

|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:36 pm Temat postu: |
|
|
| rzeczywiście bar godny polecenia-trochy inny niż wszystkie bar szybkiej obsługi bo można w nim też wybrać opcję z dłuższym posiedzeniem w sali to tego przeznaczonej. Jedzenie serwują dobre a ilość osób jaka tam się pojawia chyba najlpiej o tym świadczy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciejka Nowy

|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja dosyć często jadam tam obiady (dobrze, że codziennie inne zestawy obiadowe dają). Polecam cielęcine z kaparami w sosie śmietanowym (rzadko gdziekolwiek cielęcine podają) albo ragout z kurczaczka Dla mnie miejsce pozytywne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drops100 Nowy

|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 10:27 am Temat postu: |
|
|
| knajpka jest spoko! Czesto wpadam tam na obiad z kumpelami z roku - zjesć i pogadać...jedzonko mają smaczne i niedrogie;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gusia Nowy

|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 10:58 am Temat postu: |
|
|
| zgadzam się z wami. lokal jest bardzo fajny, a jedzonko pyszne. wpadam tam często na szybkie śniadanko;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eos Nowy

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 5:23 pm Temat postu: ach, krokiecik |
|
|
| Troszkę w bok od chmielnej i jest „krokiecik”, inny od całej reszty. Ładnie urządzony, gdzie chętnie przychodzę na śniadanko… Szcześliwie zwykle bez tłoku, strasznie mnie to cieszy… |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|