Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lipowy Gościniec

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 8:39 am    Temat postu: Lipowy Gościniec Odpowiedz z cytatem

Lipowy Gościniec

Adres:
ul. Zamkowa 1D
05-480 Otwock Wielki

Opis:
Nasz „Lipowy Gościniec”- kompleks restauracyjno-konferencyjny z zapleczem hotelowym mieści się w niedalekim sąsiedztwie Warszawy, w Otwocku Wielkim. Ta stosunkowo niewielka odległość od stolicy tworzy z naszego Gościńca doskonałą bazę dla konferencji, spotkań firmowych, imprez integracyjnych, jak i również miejsce na rodzinną biesiadę lub obiad przy uginających się od przaśnego jadła stołach. Otoczony zielenią lip nasz Gościniec tworzy swoistą atmosferę podróży w czasie. Goszcząc Państwa w naszych skromnych progach możemy obiecać wspaniałe widoki, ciszę i pełny kontakt z naturą.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 8:39 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
london_dreamer
Gość

PostWysłany: Nie Sie 21, 2011 6:51 pm    Temat postu: gdzie NIE zjeść Odpowiedz z cytatem

Byłam wczoraj w Lipcowym Gościńcu i nie polecam! Placki ziemniaczane z przesolonymi kurkami. Same placki nie leżały prawdopodobnie nigdy koło ziemniaków, raczej koło nieznanego pochodzenia masy wyciskanej z tubki, były gumowe i nie dało się ich zjeść, oprócz tego były przypalone. Kucharz podobno nie widzi problemu, takie placki zgodnie z relacją kelnerki są często zamawiane i smakują klientom. Nie wiem jak to możliwe. Mojej koleżance z kolei po kartaczach było niedobrze. Nie polecam!
Powrót do góry
xbooberx
Gość

PostWysłany: Nie Paź 16, 2011 3:26 pm    Temat postu: Mniam Odpowiedz z cytatem

n Byłem, zjadłem, zapłaciłem.
Byłem- w niedzielę, piękny wystrój, muzyka (skrzypece, akordeon) live, szybka obsługa, ładne kelnerki n ;
Zjadłem - wątróbke po żydowsku, schabowego - naprawdę dużo i dobrze n
Kelnerka zaprosiła mnie na imprezę Andrzejkową- to miłe n
Zapłacilem- normalnie jak za obiad i nie żałuje wydanych pieniędzy n
Z pewnością jeszcze odwiedzę n
Powrót do góry
......
Gość

PostWysłany: Nie Paź 23, 2011 11:05 pm    Temat postu: pyszne Odpowiedz z cytatem

NIE zgadzam sie jest to fajna restauracja w której czuć domowy klimat jak u babci n jedzenie jest bardzo dobre piękny wystrój wnetrza i wogóle polecam tą restauracje Very Happy
Powrót do góry
lula
Gość

PostWysłany: Sro Paź 26, 2011 1:03 pm    Temat postu: smacznie Odpowiedz z cytatem

Bardzo smaczne jedzenie polecam sandacza na warzywach goście z Niemiec byli zachwyceni ,miła obsługa ,piekny lokal ,tak trzymajcie powodzenia bardzo miły menager p.MACIEJ Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 30, 2011 8:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, organizowalismy w maju komunie naszej corce i z całą pewnością gdybym miała znowu ją organizować ponownie wybralabym to miejsce. Jedzenie bardzo dobre i ilości wystarczające. Obsługa miła interesowała się czy niczego nam nie trzeba. Dla dzieci miejsce zabaw i pani do opieki wszystko super zero nudy. Lokal położony w pięknym miejscu. Mielismy wydzielona cześć sali. Muzyka na żywo robi wrażenie. Nasi goście byli zachwyceni a my nie mieliśmy sie czego wstydzić. Szczerze polecam to miejsce na rodzinne spotkania. Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania.
Powrót do góry
Gość drugi
Gość

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 8:24 am    Temat postu: Cena a jakosć. Odpowiedz z cytatem

Byłem tam wczoraj.
Każdy może mieć gorszy dzień, nawet kucharz, ale niedociągnięć było więcej. Z tylko ze względu na ładny wystrój, napiszę aby zastanowić się nad wyborem odwiedzenia tego miejsca.
Ja osobiście nie polecam.
Powrót do góry
beatka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 16, 2012 1:25 am    Temat postu: super Odpowiedz z cytatem

super lokal POLECAM !!! Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
PetiteBlonde
Gość

PostWysłany: Pon Mar 19, 2012 8:46 pm    Temat postu: Suflet pierwsza klasa Odpowiedz z cytatem

Świetne miejsce na odpoczynek ! Swojski klimat to zdecydowanie mój priorytet niedzielnego popołudnia. Menu bogate, dania syte a obsługa bardzo miła. Na deser POLECAM suflet - pyszna czekoladowa rozkosz dla podniebienia.
Powrót do góry
xbooberx
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2012 11:27 am    Temat postu: weekend Odpowiedz z cytatem

Kolejny raz wspólne z rodziną postanowiliśmy odwiedzić "Lipowy" w weekend. Gości mnóstwo - to znaczy kuchnia dalej pyszna. Potwierdziło się to podczas konsumpcji potraw - tatar i sałatka z kaczką sooper, sandacz i stek - zjawiskowe, suflet z malinami - wydaje mi się że jestem mentorem w sprawie sufletów - dla tego sufletu mogę wracać tu codziennie. Warto spróbować wina- Kabinet, w ciepły dzień schłodzone- fajny bukiet, lekko pólwytrawne. Polecam. Jesli trzeba będzie poczekać troche na potrawę to warto. Miła obsługa, kapitalny wystrój.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: