| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 8:39 am Temat postu: Lipowy Gościniec |
|
|
Adres:
ul. Zamkowa 1D 05-480 Otwock Wielki
Opis: Nasz „Lipowy Gościniec”- kompleks restauracyjno-konferencyjny z zapleczem hotelowym mieści się w niedalekim sąsiedztwie Warszawy, w Otwocku Wielkim. Ta stosunkowo niewielka odległość od stolicy tworzy z naszego Gościńca doskonałą bazę dla konferencji, spotkań firmowych, imprez integracyjnych, jak i również miejsce na rodzinną biesiadę lub obiad przy uginających się od przaśnego jadła stołach. Otoczony zielenią lip nasz Gościniec tworzy swoistą atmosferę podróży w czasie. Goszcząc Państwa w naszych skromnych progach możemy obiecać wspaniałe widoki, ciszę i pełny kontakt z naturą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 8:39 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
london_dreamer Gość
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 6:51 pm Temat postu: gdzie NIE zjeść |
|
|
| Byłam wczoraj w Lipcowym Gościńcu i nie polecam! Placki ziemniaczane z przesolonymi kurkami. Same placki nie leżały prawdopodobnie nigdy koło ziemniaków, raczej koło nieznanego pochodzenia masy wyciskanej z tubki, były gumowe i nie dało się ich zjeść, oprócz tego były przypalone. Kucharz podobno nie widzi problemu, takie placki zgodnie z relacją kelnerki są często zamawiane i smakują klientom. Nie wiem jak to możliwe. Mojej koleżance z kolei po kartaczach było niedobrze. Nie polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xbooberx Gość
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 3:26 pm Temat postu: Mniam |
|
|
Byłem, zjadłem, zapłaciłem.
Byłem- w niedzielę, piękny wystrój, muzyka (skrzypece, akordeon) live, szybka obsługa, ładne kelnerki ;
Zjadłem - wątróbke po żydowsku, schabowego - naprawdę dużo i dobrze
Kelnerka zaprosiła mnie na imprezę Andrzejkową- to miłe
Zapłacilem- normalnie jak za obiad i nie żałuje wydanych pieniędzy
Z pewnością jeszcze odwiedzę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
...... Gość
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2011 11:05 pm Temat postu: pyszne |
|
|
NIE zgadzam sie jest to fajna restauracja w której czuć domowy klimat jak u babci jedzenie jest bardzo dobre piękny wystrój wnetrza i wogóle polecam tą restauracje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lula Gość
|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 1:03 pm Temat postu: smacznie |
|
|
Bardzo smaczne jedzenie polecam sandacza na warzywach goście z Niemiec byli zachwyceni ,miła obsługa ,piekny lokal ,tak trzymajcie powodzenia bardzo miły menager p.MACIEJ  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 8:27 am Temat postu: |
|
|
| Witam, organizowalismy w maju komunie naszej corce i z całą pewnością gdybym miała znowu ją organizować ponownie wybralabym to miejsce. Jedzenie bardzo dobre i ilości wystarczające. Obsługa miła interesowała się czy niczego nam nie trzeba. Dla dzieci miejsce zabaw i pani do opieki wszystko super zero nudy. Lokal położony w pięknym miejscu. Mielismy wydzielona cześć sali. Muzyka na żywo robi wrażenie. Nasi goście byli zachwyceni a my nie mieliśmy sie czego wstydzić. Szczerze polecam to miejsce na rodzinne spotkania. Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość drugi Gość
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 8:24 am Temat postu: Cena a jakosć. |
|
|
Byłem tam wczoraj.
Każdy może mieć gorszy dzień, nawet kucharz, ale niedociągnięć było więcej. Z tylko ze względu na ładny wystrój, napiszę aby zastanowić się nad wyborem odwiedzenia tego miejsca.
Ja osobiście nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
beatka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 1:25 am Temat postu: super |
|
|
super lokal POLECAM !!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PetiteBlonde Gość
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 8:46 pm Temat postu: Suflet pierwsza klasa |
|
|
| Świetne miejsce na odpoczynek ! Swojski klimat to zdecydowanie mój priorytet niedzielnego popołudnia. Menu bogate, dania syte a obsługa bardzo miła. Na deser POLECAM suflet - pyszna czekoladowa rozkosz dla podniebienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xbooberx Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 11:27 am Temat postu: weekend |
|
|
| Kolejny raz wspólne z rodziną postanowiliśmy odwiedzić "Lipowy" w weekend. Gości mnóstwo - to znaczy kuchnia dalej pyszna. Potwierdziło się to podczas konsumpcji potraw - tatar i sałatka z kaczką sooper, sandacz i stek - zjawiskowe, suflet z malinami - wydaje mi się że jestem mentorem w sprawie sufletów - dla tego sufletu mogę wracać tu codziennie. Warto spróbować wina- Kabinet, w ciepły dzień schłodzone- fajny bukiet, lekko pólwytrawne. Polecam. Jesli trzeba będzie poczekać troche na potrawę to warto. Miła obsługa, kapitalny wystrój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|