| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 6:03 am Temat postu: Lokanta |
|
|
Adres:
ul. Nowogrodzka 47/49 00-695 Warszawa
Opis: W języku tureckim słowo LOKANTA oznacza typową i tradycyjną turecką restaurację gdzie goszczący mogą podziwiać przygotowanie potraw przez kucharza. Przygotowuje się je w tradycyjny sposób używając do tego pieca i grilla opalanych drewnem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 6:03 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Holly Początkujący

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 11:25 am Temat postu: |
|
|
| Bardzo smaczne jedzenie i przeciętne ceny. Szczególnie cenię za to, że jest jednym z niewielu miejsc, gdzie można na pewniaka umówić biznesowe śniadanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chilli peppers Nowy

|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 11:20 am Temat postu: |
|
|
moj chlopak jest wegetarianinem, ja natomiast jestem miesozerna Lokanta zaspokaja kazdego, bez wzgledu na preferencje kulinarne..
Uwielbiam od nich skrzydelka z kurczaka, turecka pizze i oczywiscie ali nazik z adana kebab  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata S Nowy

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 3:01 pm Temat postu: |
|
|
| jedzenie całkiem przyzwoite i cena też |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Swienty Nowy

|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Trafiłem tam w ostatni weekend i muszę powiedzieć, że Lokanta pozytywnie zaskoczyła mnie jako klub. Fajna oryginalna muzyka no i pokazy tańca brzucha . Z tego co wiem to dopiero rozkręcają klub wiec można trafić na promocje w stylu welcome drink czy kupony do baru dla aktywnych na parkiecie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik Nowy

|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
| Mięso bardzo dobre, szczególnie jagnięcina(polecam wszystko). Trochę zbyt tłoczno i za głośno. Nie jest to na pewno miejsce na romantyczną kolację, raczej wypad ze znajomymi, pośmiać się, pogadać. Ceny w miarę do przełknięcia. Obsługa szybka,bardzo miła, brakuje jednak indywidualnego podejścia do każdego klienta, na zasadzie ten już kończy posiłek, to szybko następny klient i tak aby szybciej.., Moja ocena to 6,5/10. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|