| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 11:59 am Temat postu: Lounge Bar Restaurant & Club SCANDALE ROYAL |
|
|
Adres:
Plac Szczepański 2 31-011 Kraków
Opis: Królewskie miejsce w królewskim mieście. Lounge Bar Restaurant & Club „Scandale Royal” to lokal, jakiego w Krakowie jeszcze nie było. Wyrafinowane potrawy kuchni fusion jako pokarm nie tylko dla ciała, ale także i dla oka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 11:59 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maras Nowy

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 12:10 pm Temat postu: |
|
|
| Słyszałem o tej restauracji, więcej natomiast słyszałem o knajpce tej samej firmy, mianowicie Le Scandale na Kazimierzu. Bardzo fajne, klimatyczne miejsce z dużym wyborem alkoholi:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
never Nowy

|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 9:50 am Temat postu: |
|
|
| Byłam niedawno w Scandale Royal na kolacji - bardzo elegancka restauracja, ale nie przesadzona. Wszystko urządzone minimalistycznie z drobnymi ekskluzywnymi akcentami. Atmosfera napraw miła,sympatyczna obsługa - jak na mój gust klimat znakomity. Myślę, że spokojnie można powiedzieć, że jedzenie jedno z lepszych w Krakowie - szczególnie krewetki zawijane w filet z soli. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Foka Nowy

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 12:54 pm Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się z opinią Marasa. Le Scandale mają imponujące menu z drinkami i koktajlami. Smakują niesamowicie, to zasługa w równej mierze receptury jak i doskonałej obsługi, która w widoczny sposób dokłada starań aby posiłek przebiegał bez zakłóceń. Godna polecenia jest sałatka morska z owocami morza, podana z sałatami i grzankami na ostro. Wspaniałe połączenie, nigdzie nie jadłam lepszej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fancy Nowy

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Miałam okazję być w le Scandale na obiedzie. Wybrałam sobie sałatkę z tuńczyka, która nie tylko ładnie wyglądała, ale także miała świeże składniki - dobrej jakości tuńczyk był jej dużym plusem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|