| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 8:24 pm Temat postu: Miodowa 44 Wesela, Restauracja, Pub |
|
|
Adres:
ul. Miodowa 44 31-031 Kraków
Opis: Nieopodal samego centrum Krakowa, w zabytkowej dzielnicy Kazimierz, znajduje się nasza restauracja. Przytulny lokal z klimatem proponuje swoim gości wykwitne jedzenie, dobrą muzykę oraz przystępne ceny. Nasza szef kuchni postara się zadowolić najbardziej wymagające podniebienie naszych gości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 8:24 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
robi Nowy

|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 9:32 am Temat postu: |
|
|
Odwiedziłem ten lokal w zeszłym tygodniu ,z zewnątrz niepozornie ale gdy się wejdzie do środka miłe zaskoczenie ,obiekt dość obszerny zarówno pab jak i restauracja .
Ceny w restauracji umiarkowane a karta fajnie napisana polecam do poczytania no a potrawy do pokosztowania .
Pab troszkę jeszcze mu brakuje do doskonałości ale piwko po 6 zeta to całkiem przystępna cena na Kazimierzu .
Pozdrawiam i polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
robi Nowy

|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 9:39 am Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony przez robi dnia Pią Lip 31, 2009 8:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
robi Nowy

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
I tak, znów zawitałem do tego lokalu w czwartek wieczorem był Dancing
fajnie się goście bawili a ja zboczku podglądałem , myślę że z czasem ten lokal będzie jednym z lepszych na zabawy dla i młodzieży i tych troszkę starszych bo takich lokali jest bardzo mało.
Polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|