| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 7:50 am Temat postu: NAMASTE INDIA |
|
|
Adres:
ul. Nowogrodzka 15 00-511 Warszawa
Opis: NAMASTE INDIA Innowacyjne i świeże podejście do kuchni indyjskiej w Polsce. W języku Hindi namaste znaczy uprzejme przywitanie - pozdrowienie w głębszym sensie boskości. W NAMASTE INDIA oznacza: Witamy w cudownym miejscu niezwykłego indyjskiego doświadczenia kulinarnego oraz przygody. NAMASTE INDIA oferuje relaksacyjną i nowoczesną atmosferę, w której cieszyć można się niezwykłą i intensywną kuchnią indyjską. NAMASTE INDIA proponuje wymyślne i bogate menu, które zawiera najlepsze dania indyjskie ze specjalnościami regionu oraz wpływami z każdego zakątku Indii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 7:50 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dropsik Nowy

|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 9:38 am Temat postu: restauracja indyjska NAMASTE INDIA w Warszawie |
|
|
| restauracja indyjska NAMASTE INDIA w Warszawie zachwyca jedzeniem - może jako miłośnik kuchni indyjskiej bywa różnie z subiektywnością moich opinii, ale jeszcze się nie zawiedliśmy. może trochę warto popracować nad znajomością dań przez obsługę, bo nie bardzo wie, co doradzić, polecić i co jest w karcie, ale jak już dotrze gotowe jedzenie...... świetne!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LubieDobrzeZjesc Gość
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 3:21 am Temat postu: |
|
|
| Jedzenie w Namaste jest przepyszne!! Bylam tam dzisiaj i nie moglam wyjsc z podziwu.. moim zdaniem, jedzenie tam lepiej smakuje niz w innych popularnych indyjskich restauracjach. Jedynym minusem jest malo miejsc siedzacych w srodku ale to jest szczegol. 10/10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małgosia Gość
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 5:46 pm Temat postu: Namaste Piwna |
|
|
| Zdecydowanie odradzam. Porcja rzekomo dla dwóch osób została przyniesiona na talerzu 25cmx25cm i zawierała - 2 sztuki pieczarek, 2 sztuki koszyczka brokułów, 2 kawałki sera tofu wielkości 1cmx1cm, 6 małych kawałków kurczaka. Cena - 45zł. Nic więcej nie było, ani chlebka, ani ryżu. W dodatku kelnerka wprowadziła w błąd, że to mięso z jagnięciny, a to był kurczak. Skandal. Dodatkowo doliczają na koniec 10% do rachunku za serwis mimo iż takiej informacji nie ma nigdzie w menu. Ja tam więcej nie pójdę, byłam z 6-cioma osobami, wszyscy wyszli zdegustowani z poczuciem, że zostaliśmy oszukani. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAŁGOSIA Gość
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 12:29 am Temat postu: NAMASTE INDIA NA STARYM MIEŚCIE |
|
|
| Ostatnio podczas spaceru po starówce rzucił mi się w oczy szyld NAMASTE INDIA, postanowiłam wejść i skosztować tutaj, ponieważ znam indyjską kuchnie. Jestem bardzo mile zaskoczona. Z kuchni unosił się zapach przypraw i curry. Obsługa niesamowita, a jedzenie to bajka. Na początku dostałam papad z trzema sosami, pani wytłumaczyła co to za przekąska i jak ją jeść. Zamówiłam danie główne na które złożyło się jedno danie wegetariańskie, ryba, ryż i oczywiście placki z pieca tandoor. Wszystko odpowiednio doprawione z nutką ostrości, dania podane na podgrzewaczach co pozwala roskoszować się dłużej przepysznym posiłkiem. Mile wspominam tę wizytę nie tylko ze względu na przepyszne jedzenie, ale i fantastyczne podejście obsługi. Pani uśmiechnięta i miła, a co jest najlepsze znała odpowiedż na każde pytanie dotyczące jedzenia (nawet te najbardziej dziwne). Bardzo polecam i namawiam do wizyty w NI na starówce. Ja to zapewniam, że wrócę, bo takiej restauracji nie znajdę nigdzie indziej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 11:13 pm Temat postu: |
|
|
| prze[yszne jedzonko, naprawde warto sprobowac, duze porcje, przystepne ceny, jedynym mankamentem jest brak klimatyzacji w lokalu, poza tym same plusy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
md Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 10:14 am Temat postu: cudnie :) |
|
|
Urokliwe niewielkie miejsce, gdzie w kameralnej atmosferze mozna zjesc naprawde pyszne potrawy. Urzekaja kolorami i aromatem, dopieszczaja podniebienie.
Naprawde polecam poszukujacym dobrej i w dodatku szybkiej kuchni! Smcznego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|