| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 11:36 am Temat postu: Nowolipie za drzwiami |
|
|
Adres:
ul. Nowolipie 23 01-002 Warszawa
Opis: Zapraszamy Państwa do baru restauracyjnego „Nowolipie za drzwiami”, którego ambicją jest przypomnienie atmosfery dawnej Warszawy. Wnętrze to fragment swojskiego podwórka. Jest w nim stary piec z fajerkami, nawet gołąb na dachu, zaś smak tradycyjnych potraw doceniliby przedwojenni smakosze. U nas znajdziecie Państwo kawałek starej Warszawy, usłyszycie muzykę z lat 20 i 30-ch. Zobaczycie na slajdach i zdjęciach historię tego pięknego miasta i zasmakujecie warszawskiej kuchni w przystępnych cenach. Organizujemy imprezy prywatne i firmowe. Lokal jest klimatyzowany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 11:36 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
iraas Gość
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 3:39 pm Temat postu: Polecam !!! |
|
|
Bardzo sympatyczne miejsce. Dobre jedzenie, wyśmienite piwo i super atmosfera nawiązująca do starej Warszawy. Polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 6:31 pm Temat postu: Nie polecam |
|
|
Wybrałam się tam wczoraj , tylko dlatego , że kiedyś z TVN WARSZAWA oglądając SMAKI MIASTA bardzo spodobała mi się ta knajpa. Jednak niestety telewizja jak zwykle kłamie. To co było w programie zupełnie nie przypominało tego co było w realu. Przede wszyskim kelnerka , która nie była za bardzo rozgarnieta i każdego klienta tylko przepraszała. Mi przynisoła 2 danie , pominąwszy zupę którą wczesniej zamawiałam oczywiście mnie przepraszała. Nie wspomnę o cenach , które jak na tą jakośc jedzenia są cholernie drogie. Ogólnie nie polecam tej knajpy za drogo , za mało i tak naprawdę wydaje mi się , że całe te jedzenie nie było do końca świeże .
NIE POLECAM ..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darek Gość
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 10:31 am Temat postu: do Moniki i innych malkontentów |
|
|
A ja sądzę droga Moniko, że "całe te" twoje pisanie jest "nie do końca świeże"
Knajpka jest ok, fajny klimat, obsługa miła i oryginalne gatunki piwa, których nie dostaniecie ani w innych knajpkach ani w tesco
...i pierogi całkiem fajne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|