Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pieprz i Bazylia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 3:24 pm    Temat postu: Pieprz i Bazylia Odpowiedz z cytatem

Pieprz i Bazylia

Adres:
ul. Zaułek 1
03-247 Warszawa

Opis:
Pieprz i Bazylia to miejsce o niezwykłym klimacie gdzie na Państwa oczach szef kuchni Antonio przygotowuje posiłki można zjeść zjawiskowe potrawy włoskie a także przysmaki kuchni polskiej. W weekendy zawsze kawa o unikalnym smaku z wyśmienitym sernikiem pieczonym przez właściciela lokalu.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 3:24 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
derby
Gość

PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 6:40 pm    Temat postu: restauracja pieprz i bazylia Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich i z głębokim żalem donoszę iż ta restauracja nie serwuje już wykwintnej włoskiej pizzy którą to uwielbiałem ale cięzki i w niczym nie przypominający tamtej pizzy placek. Niestety byłem tam ostatni raz czego bardzo żałuję ale nowy kucharz powinien smażyć schabowe a nie robić włoską pizzę.
Powrót do góry
kozlowa
Gość

PostWysłany: Sob Gru 17, 2011 7:50 pm    Temat postu: restauracja pieprz i bazylia Odpowiedz z cytatem

Bardzo żałuję, że nie przeczytałam wcześniej tej opinii. W 100% zgadzam się z komentarzem @derby. Antonio robił rewelacyjną pizzę. Nowy szef kuchni faktycznie wprowadził rewolucję w "Pieprzu i bazylii" - od czasu zmiany szefa kuchni pizza w tej restauracji jest niejadalna. Obrzydliwy, ciężki i gruby placek sprawiający wrażenie zakalca, do tego zupełnie nieudany zestaw składników bez smaku. Jak widać nie każdy Włoch umie robić pizzę....
Dziś byłam tam po raz ostatni.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: