Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pink Flamingo - Omijajcie szerokim łukiem!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
noah
Gość

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 10:25 am    Temat postu: Pink Flamingo - Omijajcie szerokim łukiem!! Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie najgorsza obsługa w mieście!!! Nie polecam, zostaliśmy w sposób ordynarny (poprzez złośliwe uwagi) wyproszeni z knajpy!!! Do ostatniego gościa? Jasne!! Te dwa barany, które wywołały sprzeczkę są na oficjalnych stronkach knajpy, także myślę, że to chyba "taki amerykański styl". Nie polecam knajpy na organizowanie przyjęć i spotkań!
Powrót do góry
Stokir
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Mar 06, 2008 12:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie zgodze sie z przedmowca.

bylem tam kilka razy i nigdy nie bylem nie zadowolony. Kolejna knajpa tematyczna, z klimatem
Powrót do góry
ewka
Gość

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 11:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez się nie zgadzam. Jedzenie według mnie raczej srednie, ale tam nie o jedzenie chodzi, tylko o rewelacyjną atmosferę rodem z amerykańskiego dajnersa - jedyne takie miejsce w Warszawie.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:25 am    Temat postu: Pink Flamingo - Kiepskie jedzenie, obsługa w miare ok. Odpowiedz z cytatem

Witam, mialam ostatnio okazje odwiedzic Pink Flamingo po dlugiej przerwie. Niestety dlugo tam nie wroce - pierwszy raz to co zamowilam zostalo na talerzu wlasciwie prawie w calosci. Probowalam zjesc zamowionego (jak sie okazalo obrzydliwego) burgera z kotletem z krewetek, ktorego ktos zapomnial w ogole przyprawic i smakowal jak papier - nie dalo sie tego przelknac (koszmar!). Zreszta burger miesny nie byl duzo lepszy - w koncu kto przygotowuje mieso do burgerow z kostka grzybowo - rosolowa?? Dlugo sie tam nie wybiore, a na pewno nie do momentu, az ktos usiadzie nad karta, ulozy ja od nowa i zmieni kucharza, bo ten zdecydowanie nie wie, jak wyglada "amerykanskie" jedzenie! Nie polecam! Evil or Very Mad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 9:45 am    Temat postu: pink flamingo warszawa Odpowiedz z cytatem

coraz mniej ciekawe to miejsce szczegolnie ze wzgledu na kiepskie jedzenie.. a moglo byc zdedydowanie lepiej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Recenzje lokali Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach