| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
noah Gość
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 10:25 am Temat postu: Pink Flamingo - Omijajcie szerokim łukiem!! |
|
|
| Prawdopodobnie najgorsza obsługa w mieście!!! Nie polecam, zostaliśmy w sposób ordynarny (poprzez złośliwe uwagi) wyproszeni z knajpy!!! Do ostatniego gościa? Jasne!! Te dwa barany, które wywołały sprzeczkę są na oficjalnych stronkach knajpy, także myślę, że to chyba "taki amerykański styl". Nie polecam knajpy na organizowanie przyjęć i spotkań! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stokir Nowy

|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 12:17 pm Temat postu: |
|
|
nie zgodze sie z przedmowca.
bylem tam kilka razy i nigdy nie bylem nie zadowolony. Kolejna knajpa tematyczna, z klimatem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewka Gość
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:14 am Temat postu: |
|
|
| Ja tez się nie zgadzam. Jedzenie według mnie raczej srednie, ale tam nie o jedzenie chodzi, tylko o rewelacyjną atmosferę rodem z amerykańskiego dajnersa - jedyne takie miejsce w Warszawie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 11:25 am Temat postu: Pink Flamingo - Kiepskie jedzenie, obsługa w miare ok. |
|
|
Witam, mialam ostatnio okazje odwiedzic Pink Flamingo po dlugiej przerwie. Niestety dlugo tam nie wroce - pierwszy raz to co zamowilam zostalo na talerzu wlasciwie prawie w calosci. Probowalam zjesc zamowionego (jak sie okazalo obrzydliwego) burgera z kotletem z krewetek, ktorego ktos zapomnial w ogole przyprawic i smakowal jak papier - nie dalo sie tego przelknac (koszmar!). Zreszta burger miesny nie byl duzo lepszy - w koncu kto przygotowuje mieso do burgerow z kostka grzybowo - rosolowa?? Dlugo sie tam nie wybiore, a na pewno nie do momentu, az ktos usiadzie nad karta, ulozy ja od nowa i zmieni kucharza, bo ten zdecydowanie nie wie, jak wyglada "amerykanskie" jedzenie! Nie polecam!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 9:45 am Temat postu: pink flamingo warszawa |
|
|
| coraz mniej ciekawe to miejsce szczegolnie ze wzgledu na kiepskie jedzenie.. a moglo byc zdedydowanie lepiej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|