| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zippek Gość
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 2:31 pm Temat postu: pizzerie w Warszawie |
|
|
| jakies doswiadczenia? godne polecenia miejsca? ja osobiscie mam przykre doswiadczenia z dagrasso [powiem tylko tyle, ze never ever], nienajlepsze z pizza hut [czy na pizzy bylo cos poza ciastem? chyba nieeee], telepizza wypadla przecietnie, czyli nic nadzwyczajnego, natomiast milo mnie zaskoczyla dominium pizza, nie spodziewalam sie wiele a bylo duzo i smacznie, tyle, a jak u was? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KOLO Gość
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 12:18 am Temat postu: |
|
|
Najgorsza pizze jaką jadłem to Tele Pizza i Dagrasso. W Dagrasso na Ochocie jest taka lipa , ze szkoda gadać . Ciasto jak kauczuk. Robią wielkie placki tylko dlatego żeby żołądek zapchać a składników mało . Poszliśmy z żoną do Dagrasso na Ochocie i jak zobaczyłem ten super szmelc to mało sie nie przewróciłem. Bolały nas brzuchy jeszcze 1,5 dnia -chyba to nie przypadek.
Nie polecam to już słyszę od nie jednej osoby, ze Dagrasso sa pizze które można dać głodującym i tez nie bo zaraz znaleźliby sie w szpitalu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Holly Początkujący

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:51 am Temat postu: |
|
|
O sieciówkach "pizzowych" jest już inny topik:
http://forum.gdziezjesc.info/bo-roznica-w-pizzy-bywa-spora-vt192.html
Natomiast z pizzeri normalnych była taka dobra przy Wierzbowej. Potem ją przenieśli na Moliera, a teraz jakoś nie mogłam jej znaleźć. Czyżby zamknęli? Lokale były cudowne - od wejścia pachniało oliwą z oliwek i przyprawami, a oprócz genialnej pizzy, można było skosztować również innych potraw włoskich. Czy ktoś może wie, co się stało z tymi knajpami i czy gdzieś to zostało przeniesione?
Przy okazji - swego czasu na Wspólnej była pizzeria Bambola. Co się z nią dzieje? Działa? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|