| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 4:57 pm Temat postu: Portofino |
|
|
Adres:
ul. Ryżowa 48 02-495 Warszawa
Opis: Zapraszamy Państwa do PORTOFINO. Oferujemy dania oparte na tradycyjnych włoskich recepturach. Nasza kuchnia to bogactwo smaku i aromatu. Portofino to miejsce z klimatem, do którego chętnie się wraca . Ciepły wystrój wnętrza został zaprojektowany tak, aby zapewnić Państwu wygodę i umilić posiłek. W sezonie wiosenno-letnim zapraszamy do naszego ogródka w sąsiedztwie fontanny. Portofino to miejsce pysznych spotkań. Zapraszamy na rodzinne obiady, wieczorne kolacje lub spotkania firmowe. W Portofino każdy smakosz znajdzie coś dla siebie. W lokalu dbamy o wygodę najmłodszych i ich rodziców. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 4:57 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebas Nowy

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 11:04 pm Temat postu: Portofino - wyjątkowy smak! |
|
|
Restauracja, pizzeria - trudno ich jednoznacznie zakwalifikować. Bywam tam często w trakcie pory lunch-u z 3x powodów:
- pyszne jedzenie - rewelacyjny smak, rewelacyjnie podanych dań
- przystępne ceny
- miła obsługa.
Szczególnie polecam tym którzy chcą zjeść coś co pamięta się dłuuugo.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Markos Gość
|
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 3:21 pm Temat postu: polecam restaurację portofino |
|
|
| również polecam restaurację Portofino - bardzo smaczne dania i szybka obsługa, a do tego eleganckie i miłe wnętrze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
popo Gość
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 2:53 pm Temat postu: A ja nie polecam |
|
|
| Piątek po południu - we włoskiej restauracji brak białego wina. e włoskiej restauracji pobiera się opłatę 3,5o zł ZA PRZEKROJENIE pizzy na dwie porcje. To jest wstyd i żenada. Miałem o tym lokalu dobre zdanie - zmieniłem na trwałe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|