Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

poznań-gdzie zjeść

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
irra
Gość

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 8:13 pm    Temat postu: poznań-gdzie zjeść Odpowiedz z cytatem

wstyd przyznać- jestem urodzoną poznanianką ,która wiele lat nie mieszka w Poznaniu i nie wiem, gdzie zaprosić gościa na kolacje, aby nie najść sie wstydu.Zalezy mi na dobrej kuchni i profesjonalnej obsłudze, ważny tez jest jakiś klimat, aby gość zapamietał wizytę w Poznaniu.
Nie moge nigdzie znaleść porzadnych opinii o lokalach w Poznaniu, czyżby takowych nie było?!!

pozdrawiam wszystkich poznaniaków.
Powrót do góry
Kama
Gość

PostWysłany: Pon Mar 19, 2007 8:30 pm    Temat postu: Restauracja Bogota Odpowiedz z cytatem

Hej, świetnym miejscem jest Bogota Klub - mają przede wszystkim pyszne jedzenie (szczególnie dla miłośników kuchni meksykańskiej) - ja jestem ich wielbicielką, dlatego w miarę czasowych możliwości, chętnie tam bywam n Do tego jest ładnie w środku i obsługa jest bardzo uprzejma. Do tego możesz jednocześnie wybrać się na imprezkę.. łatwo tam w trafić, bo klub jest pomiędzy Uniwerkiem a Akademią Ekonomiczną. No i ceny są w miare przystępne. Pozdr. Kamila
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 6:24 pm    Temat postu: Re: Restauracja Bogota Odpowiedz z cytatem

Kama napisał:
Hej, świetnym miejscem jest Bogota Klub - mają przede wszystkim pyszne jedzenie (szczególnie dla miłośników kuchni meksykańskiej) - ja jestem ich wielbicielką, dlatego w miarę czasowych możliwości, chętnie tam bywam n Do tego jest ładnie w środku i obsługa jest bardzo uprzejma. Do tego możesz jednocześnie wybrać się na imprezkę.. łatwo tam w trafić, bo klub jest pomiędzy Uniwerkiem a Akademią Ekonomiczną. No i ceny są w miare przystępne. Pozdr. Kamila

Dzięki Kama, pewnie tam wejde z ciekawości, jak będę w okolicy .tylko czy pomiędzy Uniwerkirm a Akademią Ekonimiczną nie jst św. Marcin? Bo za moich czasów tak było...
ale chyba mnie chodzi o inne miejsce, zpomniałam dodać ze jestem starszą panią Wink Pozdrawiam i do zobaczenia w Bogocie n
Powrót do góry
Ania77
Gość

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 12:40 pm    Temat postu: gdzie zjeść?? Odpowiedz z cytatem

Polecam moją ulubioną restaurację Czerwone Sombrero w Pasażu Apollo na Piekarach.....pyszne jedzenie i miła obsługa. A latem piękny ogródek....nigdy nie wyszłąm zawiedziona. Ania
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Szukam lokalu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach