Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

racuchy
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Ogólne dyskusje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
beatalazur
Nowy
Nowy


Dołączył: 28 Paź 2017
Posty: 3

PostWysłany: Sob Paź 28, 2017 9:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem to kwestia indywidualna co wybierzemy, zalezna od plci oraz pracy jaka wykonujemy. Nie wyobrazam sobie jakby zareagowal moj chlopak na takie sniadanie .. raczej nie mialbym po nim sily do pracy przy wykonczeniach wnetrz. Jesli chodzi o mnie to mam lekka prace w biurze takze nie potrzebuje tylu kalorii. Najczescie jem jakis nabial, mleko z platkiami czy tez owsianke. Na drugie sniadanie robie sobie mala czarna, a do tego jakis specjal ze slodyczy. Ostatnio znalazlam przepis na churrosy kakaowe .. swietnie pasuja. Przepis do zrealizowania nawet przez najwiekszego laika - https://uwielbiam.pl/przepis/churrosy-kakaowe nie potrzeba specjalnie duzo czasu i wielu skladnikow .. a potrafi sprawic usmiech na twarzy n
Powrót do góry
Google
Sponsor





PostWysłany: Sob Paź 28, 2017 9:51 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
szynusia
Nowy
Nowy


Dołączył: 03 Lip 2018
Posty: 3

PostWysłany: Czw Lip 05, 2018 10:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Racuchy można smażyć na suchej patelni ale wtedy jest ryzyko że je spalisz, za to ja mam taki patent że jak robie ciasto dodaje do niego trochę oleju i następnie smaże n Racuchy palce lizać

Ostatnio zmieniony przez szynusia dnia Wto Lip 24, 2018 12:39 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
jankowsky
Nowy
Nowy


Dołączył: 19 Lut 2015
Posty: 11

PostWysłany: Czw Lip 19, 2018 11:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja smażę normalnie racuchy na patelni, na oleju. Zamiast tartych jabłek daje taki plasterki, wydaje mi się, że smakuje wtedy znacznie lepiej, ale to kwestia gustu. A ze spaleniem to fakt - trzeba uważac n
Powrót do góry
Wikaa98
Nowy
Nowy


Dołączył: 20 Lip 2018
Posty: 3

PostWysłany: Pią Lip 20, 2018 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też dodaję oleju, ale nie za wiele, żeby racuchy się nie spaliły i na mniejszym ogniu, wtedy ładnie się przypiekają, bo jak biorę na większy to od zewnątrz są usmażone a w środku surowe, więc nie można się spieszyć n
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Ogólne dyskusje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group