Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RESTAURACJA AL POMODORO

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 10:25 am    Temat postu: RESTAURACJA AL POMODORO Odpowiedz z cytatem

RESTAURACJA AL POMODORO

Adres:
ul. Dzieci Warszawy 27a lok.2
02-495 Warszawa

Opis:
Restauracja Al Pomodoro to przede wszystkim najwyższej jakości dania kuchni śródziemnomorskiej, wspaniały klimat, przemiła i profesjonalna obsługa, bogata karta win oraz wnętrze, w którym poczujesz się wyjątkowo i komfortowo. Posiadamy dwie klimatyzowane sale, w tym salę dla niepalących. Wszystkim małym Gościom oferujemy kredki, kolorowanki i klocki. Raz w miesiącu organizujemy dni kuchni narodowych z prezentacją oferty kulturalnej i turystycznej różnych krajów.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 10:25 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
wawerowicz
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 8:28 am    Temat postu: al pomodoro - restauracja wawer warszawa Odpowiedz z cytatem

moja narzeczona "zaciągnęła" mnie tam niedawno na romantyczną kolację (tak tak, wiem, że powinno byc na odwrót n ) i muszę przyznać, że lokalik całkiem fajny - obsługa miła, a porcje spore, do tego co jakiś czas (podobno) zmieniają wkładkę do menu, więc.. przepadłem n tak się nam spodobało, że będę musiał się jej zrewanżować n
Powrót do góry
Andrzej W.
Gość

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 12:12 pm    Temat postu: urocze miejsce i przede wszystkim rewelacyjna kuchnia! Odpowiedz z cytatem

urocze miejsce i przede wszystkim rewelacyjna kuchnia!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sty 18, 2012 2:27 am    Temat postu: palce lizac Odpowiedz z cytatem

mała knajpka ale bardzo przytulna i za każdym razem trzeba ''bić się'' o wolne miejsca. nic dziwnego - kuchnia rewelacja, polecam szczegolnie makarony tj. regatoni al pomodoro, no mistrzostwo! n z resztą wszystkie pozycje są smaczne. pizza najlepsza jaką jadłem w stolicy! poza tym fajny klimat, przesympatyczna obsługa płci żeńskiej n trzeba tam po prostu zajrzeć a później będzie chciało się wracać, gorąco polecam n
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 10:45 am    Temat postu: al pomodoro bemowo Odpowiedz z cytatem

smaczne jedzenie, taka mała zwykła miła knajpa (na bemowie).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: