Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja ARKADIA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:34 am    Temat postu: Restauracja ARKADIA Odpowiedz z cytatem

Restauracja ARKADIA

Adres:
Rynek Starego Miasta 18/20
00-272 Warszawa

Opis:
Restauracja Arkadia mieści się na Rynku Starego Miasta w Warszawie w zabytkowych piwnicach Muzeum Literatury. Dysponuje pięcioma oddzielnymi salami, a każda z nich prezentuje odmienny styl - sala myśliwska, rycerska, wiejska chata.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 11:34 am    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
madzial29
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 10:42 pm    Temat postu: Nędza i rozpacz Odpowiedz z cytatem

Omijajcie tę restaurację szerokim łukiem!!! Nadzwyczaj fatalna obsługa!!! Klienci nie są tu mile widziani echy wzdechy przewracanie oczami wielka łaska za kasę klienta. Już wiemy dlaczego do rachunku doliczany jest od razu 10% napiwek gdyż normalnie nikt za taką obsługę nie zostawiłby nawet złamanego grosza. Właściciel lokalu powinien się zastanowić nad wprowadzeniem upustu 10% w ramach odszkodowania za "miłą" obsługę.
NIGDY WIĘCEJ!!!!!!
Powrót do góry
rzeczowywaw
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 9:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Absolutnie sie nie zgadzam z tą opinią,bywam w tej restauracji przeważnie latem ponieważ lubie sobie posiedzieć w miłej atmosferze na ogródku a tu właśnie taka jest,jedzenie jest bardo dobre choć jak jest dużo gości trzeba na nie trochę poczekać,ale sympatyczna obsługa całkowicie to rekompensuje.Jeśli chodzi o napiwek,to wolę go mieć na rachunku fiskalnm niz wpisany gdzieś odręcznie nr buta do rachunku pisanego na kolanie co mi sie zdarzało w innych restauracjach.Reasumując z pełną odpowiedzialnością POLECAM tą restaurację
Powrót do góry
kasski
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 10:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Omijajcie tą restaurację z daleka!!! Byłam tam pierwszy raz przypadkiem na początku tego roku. Usiadłam do stolika na którym leżał poplamiony obrus a na nim resztki jedzenia. Obsługa straszna. Wszystkie napoje są rozcieńczane z wodą, czekolada na gorąco bądź caffe latte żenada.
Powrót do góry
Paveł
Początkujący
Początkujący

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 6:08 am    Temat postu: Restauracja Arkadia w Warszawie Odpowiedz z cytatem

Akurat nie zgadzam się z poprzednią opinią. Byłem tam dwukrotnie (raz na kolacji, raz na rodzinnej imprezce) i może faktycznie, obsługa bywa w różnych nastrojach, ale dania są bez zarzutu (nie zauważyłem niczego podejrzanego, po prostu były smaczne)... Sądzę, że nie można się bardzo przyczepić.
Powrót do góry
klakier
Gość

PostWysłany: Sob Mar 03, 2012 12:14 am    Temat postu: pycha Odpowiedz z cytatem

.........Obsługa miła i sympatyczna.Jedzenie naprawdę bardzo dobre,co nie zawsze zdarza się na Starówce.Gulasz z dzika z kopytkami to na serio rewelacja.Nie żałuję,że przyprowadziłem tu znajomych.
Polecam z pełną odpowiedzialnością. n
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: