| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:20 am Temat postu: Restauracja Azja |
|
|
Adres:
ul. Śniadeckich 11 60-799 Poznań
Opis: Nasz lokal znajdziesz w samym Centrum Poznania, tuż obok głównego wjazdu na Międzynarodowe Targi Poznańskie. Przyjemna atmosfera sprawia, że brunch, lunch albo kolacja stają się czymś więcej, niż tylko posiłkiem. Zapraszamy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:20 am Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 5:47 pm Temat postu: |
|
|
| dobre jedzenie.polecam.Waldek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania88 Gość
|
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 7:15 pm Temat postu: restauracja asia |
|
|
Odradzam, zwłaszcza na dowóz, miało być 30-40 min, było 2 godziny.
Jedzenie jakieś nijakie, bezsmakowe. Danie zalewają słodkim sosem (który miał być słodko-kwaśny) i poza cukrem smak potrawy niewyczuwalny. Dostawca wyglądający i zachowujący się jak typ "spod sklepu". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 12:02 pm Temat postu: restauracja azja na śniadeckich |
|
|
Może jakiś gorszy dzień mieli, bo my do biura zamawiamy dość często ich jedzenie i jest ok.. Ogólnie dają radę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amatorka "chińszczy Gość
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 10:23 am Temat postu: Restauracja Azja |
|
|
Wczoraj zamówiłam w restauracji Azja dania z dowozem do domu za 70,00zł. Restauracja reklamuje się, że na terenie Poznania dowozi jedzenie gorące - moje wczorajsze zamówienie było zaledwie letnie.
Sajgonki - gumowe, niedobre, polane jakimś dziwnym w smaku, słodkim sosem.
Sate ajam - danie przede wszystkim przypalone, kurczak suchy, niedobre.
Nasi Goreng- malutko mięsa, a to co było, to za duże, suche kawałki, ryż twardy, a smak po prostu wstrętny!
Wieprzowina po tajlandzku - malutko mięsa zalanego dużą ilością sosu z dużą przewagą ketchup'u (!!!) - niedobre. Z Tajlandią wspólnego poza nazwą nic nie ma.
Moje całe zamówienie wylądowało w koszu !
Dodam jeszcze, że od kilkudziesięciu lat jem "chińszczyznę" w różnych zakątkach świata, ale takiego niedobrego czegoś, jeszcze nigdy mi nie zaserwowano.
Na koniec - nie dostarczono mi paragonu kasowego, tylko karteczkę z ręcznie spisanym moim zamówieniem, a to już jest zastanawiające. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Obiektywna Gość
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie jestem zadowolona z wizyty w Azji. Obsługa jest niezbyt sympatyczna (fakt - przydałaby się osoba do pomocy), a jedzenie niestety nie jest najlepsze. Sos słodko-kwaśny jest strasznie słodki, a kurczak w cieście jest raczej ciastem z kurczakiem.
Zdecydowanie nie planuję się tam wybrać po raz kolejny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosu Gość
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 2:38 pm Temat postu: |
|
|
witam,
w restauracji azja pojawilem sie kilka dni temu bo zakupilem bon na gruponie (inaczej bym sie tam nie pojawil - dosyc drogo). powiem tak: jedzenie nawet smaczne, ale dosyc male porcje - nie najadlem sie, 20pln za male danie to troche przesada. juz nie wspomne o tym, ze czekalem na nie ok 45min. jeszcze jedna smieszna sytuacja - bon mialem na 40pln, zamowilismy sobie z kolega po daniu za 18,5 i do tego po ciastku z wrozba za 1,5, zeby sie rachunek zgadzal - przy placeniu kelnerka (niezbyt mila tak w ogole) oznajmila, ze bon pokrywa tylko jedzenie, wiec za ciastka musielismy dodatkowo zaplacic (sic!) - chociaz na bonie bylo napisane, ze obejmuje cale menu oprocz napoi!! ogolnie raczej nie polecam - jak ktos chce sie najesc niech idzie np do baru orientalnego na mickiewicza (na przeciwko szpitala) - dania za 11, 12pln dwa razy wieksze niz tutaj,
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lasic Gość
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 2:42 pm Temat postu: |
|
|
| Z tym gruponem to wydaje mi się, że to jakiś częstszy problem. Co i raz gdzieś czytam, że a to porcje mniejsze, a to mycie byle jakie (myjnia), a to bon do realizacji w terminach np (wtorek 11-12).... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smakosz1 Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 6:29 pm Temat postu: azja |
|
|
| jedzenie super ale obsługa kiepska jesli siedzi za barem facet z kozią brodąl ale tez maja kelnerke która jest miła i uprzejma ja ogulnie polecam bo jedzenie jest pyszne i porcie spore |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przeczuj Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 4:16 pm Temat postu: nie jedzcie w AZJI |
|
|
| dowóz miałbyć w godzinę, przyjechali po ponad dwóch godzinach. Flaki bardziej przypominały pomyje niż zupe. Fatalnie przyprawione dania: rosół chinski bez smaku z twardymi grzybami, kurczak 5 smaków nawet nie leżał koło aromatycznych przypraw, stanowczo odradzam wizytę w tej knajpie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yasmin Nowy

|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Mi też średnio smakowało pierwszy raz - lekkie zawiedzenie się na restauracji, ale dam im jeszcze szanse:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|