| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gdziezjesc.info Mistrz nad mistrzami

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 5:01 pm Temat postu: Restauracja Bistecca Bistro |
|
|
Adres:
ul. Branickiego 11 02-952 Warszawa
Opis: Nazwa restauracji Bistecca Bistro wskazuje na to, że obraliśmy przede wszystkim kierunek mięsny i to zdecydowanie się zgadza. Proponujemy Państwu różne rodzaje steków oraz inne soczyste mięsiwa w interesujących kombinacjach. Serwujemy między innymi Stek z polędwicy wołowej w sosie Jack Daniels, Żeberka 500 gr czy też Mięsa z gorącego kamienia, które Goście sami grillują przy stole. Aby wyjść na przeciw Państwa potrzebom przygotowaliśmy kolorowy, edukacyjny kącik dla najmłodszych, darmowy dostęp do szerokopasmowego Internetu WI-FI, klimatyzację oraz ekran z projektorem. W okresie letnim można skorzystać ze słonecznego, przytulnego ogródka. W naszej restauracji poczujecie się Państwo jak w domu. Luźny i ciepły klimat sprawi, że będziecie mogli przyjść do nas w dowolnym stroju i o dowolnej porze. Nie chcemy budować żadnych granic. Jako młodzi właściciele pragniemy stworzyć tu rodzinną atmosferę nawiązując przyjacielskie stosunki z naszymi Gośćmi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google Sponsor

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 5:01 pm Temat postu: Przerwa na reklamę |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 11:50 pm Temat postu: Rewelacja!!! |
|
|
Byłam, sprawdziłam i się zachwyciłam!!!
Jedliśmy: steka w sosie Jack Daniels, smażone krewetki, naleśniki z rakami, halibuta w sosie szafranowym, tort bezowy i tiramisu.
Stek rozpływał się w ustach, podobnie jak halibut, krewetki lekko ostre, aromatyczne, po prostu pyszne, naleśniki zawinięte w takie śmieszne koszyczki, z prawdziwym rakiem, obejmującym jeden z nich..
Desery - chyba nigdzie nie jadłam lepszych!!
Wystrój przytulny i oryginalny, jest kącik dla dzieci i przewijak.
Mają super lampy z owocami w środku i świetne, kwieciste łazienki!
POLECAM!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|