Strona główna Forum kulinarne - GdzieZjesc.info
Forum Ogólnopolskiego Serwisu Informacyjno - Kulinarnego

FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja Bistecca Bistro

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Opinie o lokalach z serwisu Gdziezjesc.info -> Mazowieckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gdziezjesc.info
Mistrz nad mistrzami
Mistrz nad mistrzami

PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 5:01 pm    Temat postu: Restauracja Bistecca Bistro Odpowiedz z cytatem

Restauracja Bistecca Bistro

Adres:
ul. Branickiego 11
02-952 Warszawa

Opis:
Nazwa restauracji Bistecca Bistro wskazuje na to, że obraliśmy przede wszystkim kierunek mięsny i to zdecydowanie się zgadza. Proponujemy Państwu różne rodzaje steków oraz inne soczyste mięsiwa w interesujących kombinacjach. Serwujemy między innymi Stek z polędwicy wołowej w sosie Jack Daniels, Żeberka 500 gr czy też Mięsa z gorącego kamienia, które Goście sami grillują przy stole. Aby wyjść na przeciw Państwa potrzebom przygotowaliśmy kolorowy, edukacyjny kącik dla najmłodszych, darmowy dostęp do szerokopasmowego Internetu WI-FI, klimatyzację oraz ekran z projektorem. W okresie letnim można skorzystać ze słonecznego, przytulnego ogródka. W naszej restauracji poczujecie się Państwo jak w domu. Luźny i ciepły klimat sprawi, że będziecie mogli przyjść do nas w dowolnym stroju i o dowolnej porze. Nie chcemy budować żadnych granic. Jako młodzi właściciele pragniemy stworzyć tu rodzinną atmosferę nawiązując przyjacielskie stosunki z naszymi Gośćmi.
Powrót do góry
Google
Sponsor

PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 5:01 pm    Temat postu: Przerwa na reklamę

Powrót do góry
Anka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 07, 2012 11:50 pm    Temat postu: Rewelacja!!! Odpowiedz z cytatem

Byłam, sprawdziłam i się zachwyciłam!!!

Jedliśmy: steka w sosie Jack Daniels, smażone krewetki, naleśniki z rakami, halibuta w sosie szafranowym, tort bezowy i tiramisu.

Stek rozpływał się w ustach, podobnie jak halibut, krewetki lekko ostre, aromatyczne, po prostu pyszne, naleśniki zawinięte w takie śmieszne koszyczki, z prawdziwym rakiem, obejmującym jeden z nich..n
Desery - chyba nigdzie nie jadłam lepszych!!

Wystrój przytulny i oryginalny, jest kącik dla dzieci i przewijak.

Mają super lampy z owocami w środku i świetne, kwieciste łazienki!

POLECAM!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulinarne - GdzieZjesc.info Strona Główna -> Mazowieckie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: